22.01.2023
Cleopatra Stratan si Edward Sanda, momente grele. Cei doi au stat separati timp de jumatate de an: „Am considerat acest obstacol un test in relatia noastra”

Cleopatra Stratan si Edward Sanda traiesc o frumoasa poveste de dragoste de cativa ani de zile. Cei doi tineri se iubesc foarte mult si impart aceeasi pasiune, muzica. In urma cu ceva timp, acestia s-au casatorit, iar acum par mai fericiti ca niciodata, insa inainte ca totul sa fie roz in relatia lor, artistii au fost nevoiti sa treaca si printr-o perioada mai putin frumoasa.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au fost nevoiti sa treaca prin momente grele de-a lungu relatiei lor.

Cel mai greu le-a fost atunci cand au stat despartiti timp de jumatate de an fara sa aiba posibilitatea de a se vedea din cauza pandemiei cu care s-a confruntat Romania. Artista a marturisit ca nu prea a avut parte de momente dificile, iar ea a considerat acea perioada un test in relatia lor si o oportunitate de a se cunoaste mult mai bine de la distanta.

Tenorul Dumitru Mitu - declarat „fenomenul” concursului „SWR Junge Opernstars 2023”! Muzicianul a castigat premiul prestigios „Emmerich Smola” - VIDEO

„Din fericire, Dumnezeu m-a ocrotit intotdeauna si nu am avut parte de momente foarte grele si, chiar daca am trecut prin ele, am stiut ca exista o solutie pentru orice problema si ca apar pentru a ma invata ceva. Cred ca cel mai greu moment din viata mea a fost chiar la inceputul pademiei, cand eu si Edward am stat la distanta aproape jumatate de an pana sa ne revedem fizic. 

Zic greu pentru nici unul din noi nu stiam cat va dura perioada de carantina si speram in fiecare zi sa aflam vesti bune. Chiar si asa, am considerat acest obstacol ca pe o oportunitate si un test in relatia noastra si ca un timp necesar de a ne cunoaste de la distanta”, a declarat fiica lui Pavel Stratan.

In urma cu un an, Cleopatra Stratan si Edward Sanda isi uneau destinele in fata lui Dumnezeu, iar acum, cei doi vor sa treaca la un alt nivel in relatia lor. Tinerii se considera destul de maturi si pregatiti pentru a-si dori mai mult de la viata, mai exact sa devina parinti. Acestia au marturisit ca si-ar dori ca primul lor copil sa fie fetita.

„O altfel de piesa”! Dara a lansat o noua melodie - „Melancolia”: vezi cat de bine suna aceasta - VIDEO

„Da. Si daca o da Domnul, facem si noi o papusa. Ne dorim. Eu vreau sa fie papusa. Da (n.r. fetita). Acum, ce o sa iasa”, a spus Edward Sanda, potrivit Ego.ro.

Articole din aceeasi categorie