25.01.2023
Drew Barrymore, reactie neasteptata in direct, la TV. Motivul pentru care actrita l-a numit „obraznic” pe Leonardo DiCaprio

Au trecut cateva saptamani de cand Leonardo DiCaprio a fost fotografiat in timp ce dansa intr-un club, iar acum Drew Barrymore, actrita in varsta de 47 de ani, s-a aratat surprinsa de stilul de viata al acestuia.

In timpul unei discutii pe care o avea cu Sam Smith, Drew Barrymore s-a aratat impresionata de faptul ca actorul din „Titanic” duce in continuare un stil de viata nonconformist, chiar daca are 48 de ani.

„Imi place ca inca merge in club, ca merge pe iahturi”, a spus actrita in emisiunea ei.

EXCLUSIV: Andreea Bostanica iti face o excursie prin penthouse-ul sau pentru prima data: „Am optat ca totul sa fie alb” - VIDEO

De asemenea, Sam Smith, in varsta de 30 de ani, a glumit numindu-l pe DiCaprio „baiat obraznic”. Barrymore, insa, i-a dat dreptate: „Stiu si-mi place asta!”.

Leonardo DiCaprio, care s-a despartit anul trecut de Camila Morrone, dupa patru ani de relatie, a fost surprins in ultimele luni cu mai multe femei, printre care Victoria, fiica celebrului actor Lorenzo Lamas.

Leonardo DiCaprio, actorul in varsta de 48 de ani, a inceput noul an in forta, in Miami, Statele Unite ale Americii, unde a petrecut pe cinste, alaturi de mai multe femei. Mai mult de atat, acesta a fost surprins in timp e dansa intr-un club, iar imaginile sunt virale pe TikTok.

Cum ar arata Printii din desenele animate Disney daca ar fi jucati de adevaratii actori de la Hollywood - FOTO

In imaginile aparute pe retelele sociale, Leonardo DiCaprio apare imbracat in jeansi si intr-un tricou negru, iar pe cap poarta o sapca. Actorul se bucura, insa, de timpul petrecut alaturi de mai multe femei frumoase si danseaza ca si cum nimeni nu l-ar privi.

„Leonardo DiCaprio petrecand in Miami”, a scris internautul care a facut publice imaginile pe TikTok, ce au fost vazute de aproape patru milioane de ori.

Chiar daca este insarcinata, nu cedeaza in fata poftelor! Petronela Timercan a slabit 25 de kilograme in doi ani cu ajutorul postului terapeutic: „Pana acum nu am adaugat niciun kilogram” - VIDEO

De asemenea, imaginile inedite au starnit si reactii din partea utilizatorior: „Are miscarile din Lupul de pe Wall Street!”, „La 48 de ani? E jenant pentru sufletul sau!”, au fost cateva dintre comentariile lasate de internauti, in timp ce un altul a sarit in apararea lui: „Ar trebui sa facem din acest dans o provocare pe TikTok”.

Articole din aceeasi categorie