25.01.2023
Cum ar arata Printii din desenele animate Disney daca ar fi jucati de adevaratii actori de la Hollywood - FOTO

Te-ai gandit vreodata cum ar arata in realitate personajele Disney, in special Printii din renumitele si preferatele tale desene animate? Vezi in articolul de mai jos. 

Printul Eric (Mica sirena) - Jake Gyllenhaal

Credem ca Jake Gyllenhaal arata ca Eric, ambii avand un zambet fermecator si ochi albastri. Actorul, la fel ca si printul, iubeste marea. Apropo, in tinerete el a lucrat in calitate de salvamar. 

„E acelasi baiat pe care l-am intalnit cand aveam 17 ani”. Olena Zelenska - mesaj emotionant dedicat sotului ei cu ocazia zilei de nastere - FOTO

Printul Adam (Frumoasa si Bestia) - Chris Hemsworth

Chris Hemsworth s-ar potrivit perfect pentru rolul Printului Adam, caci asa cum se intampla adesea, in spatele unei infatisari brutale se ascunde o inima buna si emotiva. 

Printul Charming (Cenusareasa) - Zac Efron

Visul tuturor fetelor, actorul Zac Efron, cu siguranta ar putea juca rolul iubitului Cenusaresei! Dar tu ce parere ai?

Aladdin (Aladdin) - Zayn Malik

Zayn Malik - desi nu este un actor, ci un cantaret, este foarte asemanator cu Aladdin! In plus, are radacini orientale (mai precis, pakistaneze), precum personajul din desenele animat. 

Incredibil! Doua femei absolut identice s-au gasit prin intermediul unei aplicatii - FOTO

John Smith (Pocahontas) - Simon Baker

John Smith este un marinar curajos caruia nu i-a fost frica sa traverseze oceanul in cautarea Lumii Noi. Simon Baker la fel este un iubitor de apa: a participat la competitii de surfing si polo de apa. In plus, au ochi asemanatori, par si chiar linia maxilarului. 

Printul Naveen (The Princess and the Frog) - Will Smith 

Se pare ca Will Smith nu este niciodata trist, la fel ca si printul Naveen. Ambii au un zambet orbitor si un talent muzical.

Printul Filip (Frumoasa adormita) - Eddie Redmayne

Eddie Redmayne nu numai ca arata ca Printul Filip, ci si are o voce la fel de grozava. Acest talent il ajuta pe actor sa obtina rolul in musicaluri, ceea ce inseamna ca el s-ar potrivit de minune in rolul iubitului Aurorei. 

Eugene Fitzherbert  (Tangled ) - James Franco

La fel ca Eugene, James Franco nu a avut un comportament exemplar in tinerete. Ghidusiile au ramas in trecut, insa zambetul viclean este si pana in prezent cu el.

Valeria Capra - placut surprinsa de catre colegul sau! Prezentatoarea stirilor PRO TV a primit in dar un portret: „Este operator la noi, e foarte talentat” - FOTO/VIDEO

Kristoff (Frozen) - Chris Pratt

Actorul fermecator din „Gardienii Galaxiei” si Kristoff se aseamana ca doua picaturi de apa. Nu-i asa?

Articole din aceeasi categorie