25.01.2023
EXCLUSIV: Andreea Bostanica iti face o excursie prin penthouse-ul sau pentru prima data: „Am optat ca totul sa fie alb” - VIDEO

Majoritatea videourilor care aduna milioane de vizualizari pe TikTok, Andreea Bostanica le filmeaza in penthouse-ul in care locuieste cu mama sa. Pentru prima data televiziunea a ajuns in locuinta bloggeritei. Cu mai multe detalii a venit reporterul PRO TV, Iulia Deliu intr-o transmisiune live pentru O Seara Perfecta. 

„Astazi mergem in vizita la interpreta cu cei mai multi abonati pe TikTok atat de la noi din Moldova, cat si din Romania. Pentru prima data, o televiziune vine la ea acasa”, reporter PRO TV, Iulia Deliu. 

Intregul sau penthouse este in tonuri deschide, intr-un stil minimalist. „Chiar am optat ca totul sa fie alb, cel putin aici, la primul etaj. Mie imi place cand totul este alb, se vede foarte bine pe camera, pe vlogguri, pe TikTokuri. Chiar si in camera mea veche aveam geamuri mari panoramice, imi place cand este multa lumina. La al doilea etaj e deja mai negru”.  

Diana Ballerini - lipsita de inhibitii! Cum a pozat femeia de afaceri: „Curajul este forta interioara care ne permite sa depasim dificultatile” - FOTO/VIDEO

Andreea are o baie personala. „Aici este baia mea. Am aici cateva machiaje de ale mele, cele mai necesare, cu care ma machiez la scoala. Aici sunt parfumurile mele. Le am aici pe cele mai preferate, pe care le folosesc mai des”. 

Asa ceva nu ai mai vazut la O Seara Perfecta! Olga Tapordei a aparut cu bigudiuri in cap: „Am vrut sa fiu peste asteptari la noul job” - FOTO/VIDEO

La primul etaj se afla si oglinda cea celebra, unde Andreea face in mare parte pozele pe care le publica pe retelele sociale. „Pe fiecare usa e un secret, usile astea sunt magice. Pe fiecare usa e o oglinda”. 

Odaia sa este foarte simpla. Interpreta a mentionat ca nu prea s-a complicat in a-si decora dormitorul. „E foarte simpla. Camera mea veche, de la celalalt apartament, era foarte copilaroasa. Am zis pe asta sa o fac asa. Aici eu fac live-uri de obicei. Aici am lucruri de ale mele, un ceas, niste floricele. Aici am butonul meu de la Youtube, pentru 100 de mii de abonati. Acum suntem 700 de mii pe Youtube. Camera mamei este ca si a mea, are si ea oglinda pe perete. Suntem obsedate de oglinzi. La mine e asa mai roz, la ea e pe gri”. 

Emilian Cretu - un selfie de milioane! Actorul a pozat alaturi de Egor Kreed: „Mi-a zis sa-i dau tag, ca sa reposteze, sa vada toata lumea” - FOTO/VIDEO

Imediat ce intri in apartament, dai de scari luminoase care te duc la al doilea nivel, unde putem vedea livingul, bucataria, baia mamei interpretei si terasa. „Aici de obicei ne uitam la filme, la TV. Aici e bucataria. Eu nu prea gatesc, in schimb mami gateste. Eu nu prea am timp, mai ales ca sunt clasa 12-a, am BAC-ul. Avem si o iesire spre terasa. De aici se vede un lac foarte frumos. Avem un leagan, vara dorm in el uneori. Si vedem tot orasul de aici. Vara asta o sa luam si sezlonguri si o sa ne bronzam”. 

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 5 milioane de abonati pe TikTok si aproape 1 milion pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie