25.01.2023
Incredibil! Doua femei absolut identice s-au gasit prin intermediul unei aplicatii - FOTO

Aceasta poveste te va face sa crezi in miracole. Printr-o coincidenta incredibila, Jennifer, in varsta de 33 de ani, si Ambra, in varsta de 23 de ani, ambele din America, si-au incarcat fotografiile in programul care ajuta sa-ti gasesti sosia  printre alti utilizatori. Programul a comparat pozele fetelor, iar fetele lor erau identice.

Socati de gradul de asemanare, au stabilit imediat o intalnire in Texas. „Cand am vazut-o in sfarsit, m-am gandit: Doamne, mai este o persoana cu fata mea”, si-a amintit Ambra.

Chiar daca este insarcinata, nu cedeaza in fata poftelor! Petronela Timercan a slabit 25 de kilograme in doi ani cu ajutorul postului terapeutic: „Pana acum nu am adaugat niciun kilogram” - VIDEO

Jennifer a decis sa-si prezinte „sora” mamei ei pentru a vedea daca le poate deosebi. „Esti fiica mea, o, Doamne, semeni atat de mult cu fiica mea! Zambetele tale nu se pot distinge, cum este posibil?” se intreba femeia.

Diana Ballerini - lipsita de inhibitii! Cum a pozat femeia de afaceri: „Curajul este forta interioara care ne permite sa depasim dificultatile” - FOTO/VIDEO

Relatiile de rudenie dintre „gemeni” nu au putut fi identificate. Dar mama lui Jennifer cerceteaza deja linia de sange a Ambrei. 

Articole din aceeasi categorie