25.01.2023
„E acelasi baiat pe care l-am intalnit cand aveam 17 ani”. Olena Zelenska - mesaj emotionant dedicat sotului ei cu ocazia zilei de nastere - FOTO

Astazi, 25 ianuarie, presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, isi sarbatoreste ziua de nastere. Liderul implineste varsta de 45 de ani. 

Cu ocazia zilei de nastere a sotului sau, prima doamna a Ucrainei, Olena Zelenska a publicat o imagine comuna cu acesta, insotind-o de un mesaj emotionant. 

„Adesea sunt intrebata cat de mult te-ai schimbat in acest an. Si mereu raspund: „Nu s-a schimbat. E la fel. E acelasi baiat pe care l-am intalnit cand aveam 17 ani””, a mentionat Olena Zelenska. 

Maestrul Nicolae Botgros implineste 70 de ani! Retelele de socializare - inundate de felicitari din partea colegilor sai de breasla, dar si a familiei sale - FOTO

„Dar, de fapt, ceva s-a schimbat: acum zambesti mult mai putin. De exemplu, ca in aceasta fotografie... Iti doresc mai multe motive de a zambi. Si stii de ce ai nevoie. Cu totii stim. Esti foarte incapatinat. Principalul lucru este sa ai multa sanatate. Asa ca, iti doresc sa fii mereu sanatos! Vreau sa zambesc mereu alaturi de tine. Da-mi aceasta oportunitate!”, a adaugat prima doamna a Ucrainei. 

Volodimir Zelenski este un fost comediant, scenarist, producator de filme si actual politician care, incepand cu 20 mai 2019, ocupa functia de presedinte in exercitiu al Ucrainei. 

Pentru Cristina Ceaus, anul 2023 a inceput cu mai multe premiere minunate! Artista a lansat doua piese populare: „Am vrut ceva sa schimb, sa fac ceva nou si in aranjamente” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie