25.01.2023
Valeria Capra - placut surprinsa de catre colegul sau! Prezentatoarea stirilor PRO TV a primit in dar un portret: „Este operator la noi, e foarte talentat” - FOTO/VIDEO

Prezentatoarea stirilor PRO TV, Valeria Capra, a publicat pe pagina sa de Instagram un filmulet in care vorbeste cu entuziasm despre surpriza pe care a primit-o din partea colegului de munca.

Valeria a fost surprinsa de catre Igor Odobescu, care lucreaza in calitate de operator la PRO TV. Acesta, pe langa meseria sa, are un hobby - pictura. 

„Ziua mea a devenit mai frumoasa la munca. Seara, de fapt”, a mentionat prezentatoarea si a adaugat: „Am fost surprinsa tare placut. Unul dintre colegii nostri, Igor Odobescu, care este operator la noi la PRO TV, e foarte talentat. Picteaza, deseneaza si mi-a facut o surpriza. Seamana? Uite asa sunt eu serioasa la filmari”. 

Maestrul Nicolae Botgros implineste 70 de ani! Retelele de socializare - inundate de felicitari din partea colegilor sai de breasla, dar si a familiei sale - FOTO

Potrivit Valeriei, in spatele acestei picturi sta o imagine pe care, apropo, tot Igor i-a facut-o in timp ce filmau un reportaj pentru PRO TV. 

„Multumesc mult”, a spus Valeria cu mult entuziasm in voce. 

Valeria Capra a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universitatii de Stat din Moldova. Ea a intrat in familia PRO TV de cativa ani, initial, in calitate de reporter la emisiunea „O Seara Perfecta”, iar din septembrie 2020, iti aduce zilnic Stirile amiezii.

EXCLUSIV: Andreea Bostanica iti face o excursie prin penthouse-ul sau pentru prima data: „Am optat ca totul sa fie alb” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie