31.01.2022
Cu iubirea nu te pui! Vezi care sunt cele mai cunoscute amante ale presedintilor - FOTO

Si presedintii au slabiciuni, precum femeile frumoase. Iar daca acestea sunt si celebre...

Iti prezentam povestile celor mai faimoase amoruri secrete.

Julie Gayet

A fost amanta presedintelui francez Francois Hollande.

Actrita si producatoarea franceza Julie Gayet, a devenit peste noapte o celebritate mondiala. Totul se datoreaza reporterului de la „Closer”, care in 2014 a publicat un articol scandalos. Adevarul este ca jurnalistul a observat scuterul presedintelui francez Francois Hollande, care era parcat langa casa lui Gayet. Desigur ca, materialul despre dragostea secreta a presedintelui s-a vandut ca painea calda si a facut mare galagie in tara. 

WOW! A fost lansat filmul documentar despre Iuliana Beregoi! In doar cateva ore „Cine sunt eu? Povestea unui vis” a adunat aproape 150 de mii de vizualizari pe Youtube: „Am plans atat de mult. M-am regasit in povestea ta” - VIDEO

Julie a dat publicatia in judecata, iar Francois a spus doar ca toata lumea are dreptul la intimitate si limite personale. Totul ar fi bine, doar ca Hollande era intr-o relatie oficiala cu jurnalista Valerie Trierweiler deja de mult timp. 

Presa a continuat sa publice detalii despre aceasta relatie, in timp ce Julie si Francois au continuat sa se intalneasca in secret. In cele din urma, in 2015, indragostitii au incetat sa se mai ascunda si au iesit in public impreuna, astfel confirmand relatia lor. Toata lumea astepta nunta incredibila a presedintelui, dar ei nu s-au casatorit, fiind si in prezent intr-o relatie. 

Carla Bruni

A fost amanta presedintelui francez Nicolas Sarkozy.

Predecesorul lui Hollande a fost mult mai indraznet. In 2007, de indata ce a devenit presedinte, Nicolas Sarkzy a decis ca are nevoie de o alta prima doamna. Seful statului s-a intalnit cu supermodelul Carla Bruni la o petrecere. Model, actrita si cantareata populara, Carla l-a cucerit din primele secunde. Atunci Nicolas a luat decizia de a divorta de sotia lui. 

Oficial, informatiile suna diferit: Carla si Nicolas s-au cunoscut dupa divortul sau de Cecilia Martin. Presa era insa la curent cu relatia dintre presedinte si supermodel cu mult inainte de anuntul despre despartirea politicianului de sotia sa. 

Amelia Uzun a implinit 12 ani! Vezi ce „tort” deosebit a primit aceasta, dar si modul in care a fost felicitata de cei dragi: „Noi am decis asa, mai original” - FOTO/VIDEO

In ciuda condamnarii publice, relatia indragostitilor s-a dezvoltat rapid si deja in 2008 cei doi au devenit sot si sotie. In 2011, Carla si Nicolas au devenit parinti: s-a nascut fiica lor Julia.

Monica Lewinsky

A fost amanta presedintelui american Bill Clinton.

Acest roman a fost unul dintre cele mai importante scandaluri politice, care a provocat o serie de proceduri judiciare. In 1998, o cunostinta a Monicai Lewinsky, Linda Tripp, a predat procurorului o inregistrare a conversatiei Minocai cu presedintele SUA, ceea ce a dus la o ancheta ampla impotriva sefului statului. 

Dupa proceduri judiciare indelungate, toate acuzatiile impotriva lui Clinton au fost anulate, iar amenintarea cu demiterea sa din functie a luat sfarsit. Pe tot parcursul procesului, Prima Doamna Hillary Clinton si-a sustinut in tot sotul, in ciuda faptului ca detaliile vietii sale intime au fost dezvaluite chiar in cadrul procesului. 

Relatia dintre Bill si Monica a durat doar cateva luni. S-au intalnit in timpul campaniei electorale din 1993. Deja in 1995, Lewinsky lucra ca stagiar la Casa Alba si era vazuta in mod regulat parasind biroul presedintelui unde, dupa idee, ea nu ar fi trebuit sa fie vazuta. Atunci s-au raspandit primele zvonuri, care au fost ulterior confirmate. 

Relatiei intima dintre Monica si Bill a devenit clara in timpul procesului, unde s-a vorbit despre cele mai mici detalii. S-a dovedit ca fata isi documenta relatia sa cu presedintele. Cel mai urat din partea ei a fost faptul ca a prezentat in instanta o rochie in care a intretinut relatii sexuale cu presedintele si pe care a fost pastrat biomaterialul acestuia. 

Bill chiar daca a ramas pe pozitia sa, reputatia deja si-a stricat-o in fata tuturor. Iar Monica, care a profitat destul de tare de acest caz si de popularitatea care a cazut peste ea in tot acel timp, a devenit o persoana cu adevarat bogata. 

Anne Pingeot

A fost amanta presedintelui francez Francois Mitterrand.

Anne avea doar 19 ani cand, fiind pasionata de arta, l-a cunoscut pe viitorul presedinte al Frantei, Francois Mitterrand. Politicianul a fost in mod clar interesat de ea, a ajutat-o sa se mute la Paris si sa-si construiasca o cariera acolo. Sentimentele au izbucnit intre ei si a inceput o adevarata aventura, desi Mitterrand era deja casatorit cu o fata pe nume Daniel.

Incredibil! Cum arata Joey Turner la 47 de kilograme: „Sunt slab, nu am ce face” - FOTO

Presedintele Frantei avea o viata dubla. In 1974, amanta lui a nascut o fiica, care a fost numita Mazarin. Imediat dupa aceasta, Mitterrand a dat unul dintre apartamentele pe care le detinea Annei si fiicei sale. 

Francois si Anne au fost impreuna pana la moarta lui, in 1996. Abia mai tarziu s-a aflat ca sotia lui Francois i-a interzis lui Anne sa vina la inmormantare. Dar ea totusi a venit cu fiica ei, pentru a-si vedea iubirea pentru ultima data. 

In 2016, a fost publicata cartea „Scrisori catre Anne”, in care au fost publicate sute de scrisori de dragoste de la presedintele Frantei catre Pingeot: „Fericirea mea este sa ma gandesc la tine si sa te iubesc. Totusi, mereu tu mi-ai dat mai mult. Cum poate iubirea mea sa nu creasca?”. Astfel, s-a dovedit ca aceasta nu a fost doar o aventura, ci o adevarata poveste de dragoste. 

Marilyn Monroe

A fost amanta presedintelui american John F. Kennedy.

Marilyn Monroe si John F. Kennedy s-au cunoscut in 1961, iar cateva luni mai tarziu intre ei a aparut o aventura. Actrita si presedintele, care era casatorit cu Jacquelie Kennedy, au fost adesea vazuti impreuna. Indragostitii participau la multe evenimente, unde chiar daca se tineau la nivel, oameni deodata si-au dat seama ca intre ei este ceva. 

Desigur, cel mai frapant eveniment din viata celor doi, confirmand indirect relatia lor, a fost evolutia lu Marylin Monroe la aniversarea presedintelui. Acolo, vedeta a cantat celebrele replici „La multi ani, dl. Presedinte” si in vocea ei se auzea multa dragoste. Potrivit zvonurilor, Marilyn a crezut ca relatia lor este una serioasa si astepta ca intr-o zi Kennedy sa o ceara in casatorie. 

O tanara de 30 de ani, incoronata Miss SUA in 2019, s-a sinucis. Mesajul postat pe internet cu cateva ore inainte de a-si lua viata

Din pacate, cei doi s-au despartit, Marilyn a cazut in depresie, pe care incerca sa o inece cu alcool si substante narcotice. La scurt timp dupa aceea, pe 5 august 1962, Marilyn a fost gasita moarta in odaia sa de hotel. Exista inca dezbateri pe aceasta tema. Unii sustin ca actrita s-a sinucis, iar altii sustin ca a fost omorata, deoarece stia prea multe informatii confidentiale si din aceasta cauza a fost eliminata. 

Articole din aceeasi categorie