31.01.2022
Incredibil! Cum arata Joey Turner la 47 de kilograme: „Sunt slab, nu am ce face” - FOTO

Cum arata Joey Turner la 47 de kilograme. Starul de reality show-uri, Joey Turner, a slabit pana la 47 de kilograme, iar fanii sunt extrem de ingrijorati. Acesta a postat mai multe imagini pe retelele de socializare in care se poate observa cat de multe kilograme a pierdut in ultima perioada. Urmaritorii acestuia se intreaba daca nu cumva sufera de anorexie. Iata imaginile!

Joey Turner este unul dintre starurile internationale de reality-show-uri. Acesta s-a facut cunoscut datorita aparitiilor sale in serialul 'The Only Way is Essex' si s-a facut imediat placut de publicul larg. In ultima perioada, fanii au inceput sa isi ridice semne de intrebare cu privire la aspectul fizic pe care il are in prezent influencerul. Iata cat de mult a slabit!

Fanii, uimiti de ultimele postari ale starului, s-au intrebat daca acesta sufera de anorexie. Raspunsul lui nu a intarziat sa apara si a vorbit despre modul in care arata in prezent.

Amelia Uzun a implinit 12 ani! Vezi ce „tort” deosebit a primit aceasta, dar si modul in care a fost felicitata de cei dragi: „Noi am decis asa, mai original” - FOTO/VIDEO

Joey Turner a socat pe toata lumea cu ultimele sale postari de pe retelele de socializare. Tanarul in varsta de 20 de ani cantareste doar 47 de kilograme si are in inaltime 180 de cm. El a vorbit, pe scurt, despre aspectul sau fizic.

Sotii Ballerini - supusi testului sinceritatii! Vezi cine obisnuieste sa stearga conversatiile si cine se gandeste la divort in fiecare zi - VIDEO

„Nu imi pasa de aceste comentarii, pentru ca acesti oameni nu stiu nimic despre mine, despre dieta, metabolismul sau istoricul meu medical. Sunt doar un student de 20 de ani, nu mai apar la tv. Cantaresc 47 de kg (la 1.80 m), dar nu ma cantaresc. Nu imi pasa cate kilograme am. Sunt slab, nu am ce face. Nu am de gand sa imi cer scuze pentru asta!', a spus el pe retelele de socializare.

Ajunsa la 55 de ani, Salma Hayek a impresionat cu un selfie la plaja fara strop de machiaj. Cum au reactionat fanii - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie