31.01.2022
O tanara de 30 de ani, incoronata Miss SUA in 2019, s-a sinucis. Mesajul postat pe internet cu cateva ore inainte de a-si lua viata

Cheslie Kryst, care a fost incoronata Miss SUA in 2019, s-a stins din viata la doar 30 de ani, dupa ce a sarit in gol de pe o cladire din Manhattan. Informatia a fost confirmata chiar de familia ei, la scurt timp dupa ce aceasta a fost gasita fara suflare.

Potrivit CNN, tanara in varsta de 30 de ani, care in urma cu doi ani a fost incoronata Miss SUA, si-a pierdut viata dupa ce s-a aruncat in gol de pe o cladire din Manhattan.

Cu doar cateva ore inainte de moartea ei, Cheslie, care era singura acasa in momentul in care a decis sa-si ia viata, a postat o imagine cu ea insasi pe Instagram alaturi de un mesaj inedit: „Fie ca aceasta zi sa va aduca odihna si pace”.

Ajunsa la 55 de ani, Salma Hayek a impresionat cu un selfie la plaja fara strop de machiaj. Cum au reactionat fanii - FOTO

La scurt timp, familia ei a transmis un mesaj prin care a confirmat trecerea in nefiinta a acesteia si a cerut sa-i fie respectat dreptul la intimitate. 

„Lumina ei mare a fost una care i-a inspirat pe altii din intreaga lume cu frumusetea si puterea ei. Ii pasa, iubea, radea si stralucea”, a fost mesajul transmis de familie. 

Sotii Ballerini - supusi testului sinceritatii! Vezi cine obisnuieste sa stearga conversatiile si cine se gandeste la divort in fiecare zi - VIDEO

Cheslie Kryst, in varsta de 30 de ani, avea o cariera de succes. Aceasta a fost desemnata Miss SUA in 2019, ea reprezentand atunci Carolina de Nord. De asemenea, ea era cunoscuta ca si corespondent pentru site-ul EXTRA si a fost si un avocat care a luptat pentru reformarea sistemului de justitie din SUA. Tanara a practicat litigii civile pentru o firma de avocatura si a lucrat pentru a ajuta prizonierii care ar fi putut fi condamnati pe nedrept sa obtina pedepse reduse, gratuit.

Amelia Uzun a implinit 12 ani! Vezi ce „tort” deosebit a primit aceasta, dar si modul in care a fost felicitata de cei dragi: „Noi am decis asa, mai original” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie