31.01.2022
Amelia Uzun a implinit 12 ani! Vezi ce „tort” deosebit a primit aceasta, dar si modul in care a fost felicitata de cei dragi: „Noi am decis asa, mai original” - FOTO/VIDEO

Fiica interpretilor Valentin Uzun si Ana Cernicova, Amelia, a implinit astazi 12 ani. Cu aceasta ocazie, chiar la ora 00:00 tanara a fost bucurata de cei mai apropiati cu o surpriza.

Mama sa, Ana Cernicova a postat pe pagina sa de Instagram mai multe videouri in care se poate observa cat de surprinsa a fost micuta cand a vazut supriza.

Ce este mancatul emotional? Afla de la nutritionista Maria-Victoria Racu care sunt cauzele acestui fenomen, dar si metodele de combatere: „Toate aceste lucruri vin din copilarie” - VIDEO

 

A primit flori si baloane, insa totul nu s-a oprit aici. Amelia nu a avut un tort traditional. Aceasta a primit o portie de nuggets. „Noi am decis asa, mai original.”, s-a mentionat in unul din filmulete.

Si pentru ca este o traditie, Amelia Uzun a suflat in lumnarile de sarbatoare care indicau ca tanara a implinit deja 12 ani.

Doina Danielean - despre cel care i-a schimbat viata, sarcina dupa cancerul de col uterin si cartea pe care urmeaza sa o lanseze: „Este o carte despre tot ce am trait eu, inclusiv cateva capitole sunt despre Spitalul Oncologic..” - VIDEO

„Fii mereu asa amuzanta, cu atitudine si binedispusa. La multi ani copil minunat.”, „La multi, multi ani fericiti, Amelia!”, „La multi ani si copilarie fericita !!! Sa fii norocoasa si vise implinite.”, „La multi ani draga Amelia Uzun! Noroc in viata si multa sanatate.”, au fost doar cateva din mesajele primit de Amelia cu ocazia zilei de nastere.

Fotografiile postate de Amelia au adunat sute de aprecieri si comentarii.

Amelia Uzun este fiica interpretilor Valentin Uzun si Ana Cernicova. Parintii fetitei au fost casatoriti timp de cinci ani. Cei doi au divortat in 2014, dar continua sa comunice. 

Sotii Ballerini - supusi testului sinceritatii! Vezi cine obisnuieste sa stearga conversatiile si cine se gandeste la divort in fiecare zi - VIDEO

Articole din aceeasi categorie