31.01.2022
WOW! A fost lansat filmul documentar despre Iuliana Beregoi! In doar cateva ore „Cine sunt eu? Povestea unui vis” a adunat aproape 150 de mii de vizualizari pe Youtube: „Am plans atat de mult. M-am regasit in povestea ta” - VIDEO

Pentru ca este iubita si apreciata de multi oameni, interpreta Iuliana Beregoi a lansat impreuna cu o casa de productie de Romania un film documentar despre viata sa.

Filmul a fost incarcat pe pagina de Youtube a casei de productie Mixton Music cu doar 20 ore in urma, insa deja a acumulat un numar record de vizualizari si anume 136 de mii de vizualizari si peste 13 mii de like-uri.

Ajunsa la 55 de ani, Salma Hayek a impresionat cu un selfie la plaja fara strop de machiaj. Cum au reactionat fanii - FOTO

Documentarul dureaza putin peste o ora, insa te tine in suspans pe tot parcursul timpului.

 

„Cine sunt eu? Povestea unui vis este filmul documentar despre Iuliana Beregoi, idolul copiilor si adolescentilor din Romania si Republica Moldova. O poveste emotionanta si inspirationala despre dorinta, determinare, ascensiune si obstacole depasite.”, asa a fost descrie filmul de catre producatori.

„Sper ca veti avea mai multa incredere in voi dupa ce veti vedea povestea mea.”, a adaugat Iuliana.

Fanii interpretei au inundat-o indata cu comentarii de incurajare si apreciere. „Nu ma pot opri din plans si zambit.. Acest documentar ofera atatea emotii si sentimente.”, „Am plans atat de mult. M-am regasit in povestea ta si m-am convins pentru a mia oara ca aparentele inseala. Multumesc echipei Mixton Music si tuturor celor care s-au implicat in realizarea acestei proiect.”, „M-a emotionat pana la lacrimi acest documentar.”, au scris cativa internauti.

Incredibil! Cum arata Joey Turner la 47 de kilograme: „Sunt slab, nu am ce face” - FOTO

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda. 

Amelia Uzun a implinit 12 ani! Vezi ce „tort” deosebit a primit aceasta, dar si modul in care a fost felicitata de cei dragi: „Noi am decis asa, mai original” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie