05.06.2024
„Am obosit de umilințele online și în privat din partea lui...”! Ce mesaj i-a transmis Svetlana Nichitina lui Patric Hanganu, dar și cum a răspuns acesta - VIDEO

Problemele cu legea s-au rezolvat, dar cele personale se pare că nu. Patric Hanganu nu reușește să ajungă la un numitor comun cu fosta sa iubită, Svetlana Nichitina. În ultima vreme insinuările și învinuirile nu se mai opresc. Svetlana publică toate certurile dintre ei.

Scandalul dintre Patric Hanganu și fosta lui iubită a început în ianuarie curent, când interpretul a ieșit în lacrimi pe online spunând că s-a despărțit de mama copilului său, iar aceasta nu îi permite să-și vadă copilul.

În urmă cu câteva luni se vorbea depre o presupusă împăcare, dar la puțin timp după, cei doi foști iubiți au început să-și aducă învinuiri grave, postând dovezi în mediul online. 

Doina Sulac, mesaj plin de dragoste pentru soțul ei: „Ne vom strădui să...” - FOTO

Ieri, Patric a petrecut timp cu băiețelul său, cei doi au fost în mall la terenul de joacă. 

Colaborare fantastică! Iuliana Beregoi și Cristian Porcari au lansat o piesă nouă. Reacția Fanilor: „Cei mai frumoși” - VIDEO

Își mai dorește Diana Ballerini copii? Cum a răspuns femeia de afaceri: „Am discutat deja și cu actualul partener...” - VIDEO

În tot acest timp, Svetlana Nichitina publica mesajele primite de la urmăritorii săi în mediul online. La unul din mesaje, aceasta a menționat: „Am obosit de umilințele online și în privat din partea lui...”.

Iar fiindcă micuțul în această dimineață nu se putea trezi, Svetlana a decis să-i scrie un mesaj fostului iubit în numele fiului său: „Tata, de ce mă aduci așa târziu acasă și nu pot să-mi împlinesc somnul. Eu vreau să mă joc și să mâncăm împreună, dar am un grafic pe care trebuie să-l respect ca să pot crește sănătos și deștept, am nevoie să mă culc la timp”.

Patric a reacțioat la cele publicate de Svetlana, publicând la rândul lui un story: „Mi-a scris cineva: „Nu vezi că ești foarte iresponsabil că Patric a adormit în mașină și că copilul la ora 20 trebuia să fie în pat”. Deci, eu sunt foarte curios, copiii voștri sunt la 20 în pat? Eu vreau să vă anunț că copilul a fost în pat la ora 22, dar faptul că el a fost prin mall și ne-am jucat și a adormit în mașină, e ceva greșit?”.

„Povestea celor doi” - un concert cu și despre iubire! Radu Dolgan și Cerasela Filin au lăsat publicul să-i cunoască prin muzică - VIDEO

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a făcut cunoscut în showbiz după ce a uimit jurații prin vocea s-a inconfundabilă la show-ul „Românii au talent” și s-a calificat în etapa următoare a concursului. El se simte împlinit că povestea vieții sale a fost auzită peste tot, devenind acum mult mai puternic și cunoscut de toată lumea.

Articole din aceeasi categorie