05.06.2024
Colaborare fantastică! Iuliana Beregoi și Cristian Porcari au lansat o piesă nouă. Reacția Fanilor: „Cei mai frumoși” - VIDEO

Acum o zi, la data de 4 iunie 2024, Iuliana Beregoi a lansat împreună cu Cristian Porcari piesa „Vecinii de bloc”.

Despre acest lucru, Beregoi a anunțat într-o postare făcută publică pe online în care și-a îndemnat fanii să o asculte, dar și să-i privească videoclipul, pe canalul ei de Youtube: „S-a lansat clipul la VECINII DE BLOC. Intrați cu toții pe canalul meu de YouTube”.

De asemenea, Porcari a postat pe Instagram teaser-ul piesei, iar în descriere a menționat: „Dar totuși suntem compatibili după zodiac”.

În doar 19 ore, „Vecinii de bloc” a strâns aproape 30 de mii de vizualizări. De asemenea, fanii lui Porcari și ai lui Beregoi i-au inundat cu mesaje în care nu au ratat ocazia să-i complimenteze:

„Oficial, sunteți cei mai mișto vecini de bloc”, „Ador piesele voastre, sunteți preferații mei! Vă iubesc”, „Cu siguranță va fi #hit ul verii 2024”, „Cei mai frumoși”.

Susan Sarandon, atunci și acum! Cum arată legendara actriță care ne-a cucerit în urmă cu 33 de ani în „Thelma&Louise” - FOTO

Iuliana Beregoi are peste 1,5 milioane de abonați pe Instagram și este considerată una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar și de peste Prut. Tânăra cântăreață a cunoscut popuraritate încă de la o vârstă fragedă. Ea este personaj principal în filmul „Doua inimi”, o poveste fascinantă despre dragoste, motivație, încredere și împlinirea visurilor.

Vernisaj inedit la București! Pictorița Galina Vieru a lansat expoziția „Poem”: „M-am dus cu pictură și poezie” - VIDEO

Cristian Porcari este un tânăr interpret de la noi din țară, care a devenit popular după ce la 14 ani a ridicat sala în picioare la „X Factor” și a cucerit juriul cu talentul, vocea și atitudinea lui. Cristian a fost calificat drept „cel mai bun timbru de până acum” la X Factor.

Articole din aceeasi categorie