05.06.2024
„Povestea celor doi” - un concert cu și despre iubire! Radu Dolgan și Cerasela Filin au lăsat publicul să-i cunoască prin muzică - VIDEO

Povestea celor doi, avându-i ca protagoniști pe Radu Dolgan, Cerasela Filin și formația Noroc, au încântat publicul venit la teatrul Eugene Ionesco să-i admire. Emoţii, iubire, piese şi ritmuri noi – toate s-au împletit frumos într-un spectacol memorabil, de la care vedem imagini în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

Cu melodii de suflet, Radu Dolgan a încântat publicul și l-a făcut să danseze împreună cu el. „Sunt foarte bucuroasă să-l văd pe Radu Dolgan. Am stat în rând să fiu prima aici”, a spus una dintre spectatoarele concertului.

După ani buni pe scenă, Radu Dolgan a încercat și o noua abordare. „Mă simt așa ca după live. Noi de fapt mereu suntem în acest regim și toate spectacolele noastre trec diferit. Noi cântăm pe viu și ne bucurăm de fiecare moment, de fiecare clipă care ne înconjoară. Astăzi a fost un concert nou, fără componența noastră tradițională. De fapt, aceasta este o colaborare de 36 de ani de când sunt în Noroc. Tatăl meu mi-a scris multe, multe cântece și acum în sfârșit le-am adunat și le-am prezentat publicului. Asta într-adevăr este istoria noastră de dragoste care a început în 1991, dar noi niciodată nu am făcut public acest lucru”, a menționat Radu Dolgan, intepret.

Este Lady Gaga însărcinată? Pozele cu burtica vedetei s-au viralizat - FOTO

A fost și primul concert în care Radu Dolgan și soția sa, Cerasela Filin au lăsat publicul să-i cunoască prin muzică.

Duetul cu Cerasela a oferit un moment emoționant...

Svetlana Nichitina a rupt tăcerea! Câți bani îi oferă lunar Patric Hanganu pentru creșterea copilului - FOTO

Alături a fost legendara formatie Noroc, dar și Lidia Botezatu.

„Mă simt minunat! Parcă am fost cu ei împreună. Munca în folosul spectatorului este mereu benefică”, a spus Liviu Știrbu, compozitor.

Articole din aceeasi categorie