05.06.2024
Doina Sulac, mesaj plin de dragoste pentru soțul ei: „Ne vom strădui să...” - FOTO

Sărbătoare în familia Doinei Sulac! Soțul interpretei și-a sărbătorit ziua de naștere, motiv pentru care a primit zeci de mesaje de felicitare.

În această zi importantă pentru Isidor Tănase, Doina Sulac i-a transmis o urare emoționantă.

„Te felicităm cu ocazia zilei de naștere, soț iubit și cel mai bun tată, și îți dorim tot ce e mai bun! Îți dorim să fii mereu plin de forțe, sănătate, să atingi obiectivele propuse. Bucură-te de fiecare moment din viață, iar noi ne vom strădui să te facem și mai fericit”, a scris interpreta pe Instagram.

De asemenea, aceasta a postat și o fotografie cu sufletul ei pereche

Își mai dorește Diana Ballerini copii? Cum a răspuns femeia de afaceri: „Am discutat deja și cu actualul partener...” - VIDEO

Nici felicitările internauților nu s-au lăsat mult așteptate:„La mulți ani fericiți alaturi de cei dragi”, „La mulți ani”, „La mulți, mulți ani sănătoși și fericiți alături de cei dragi inimii și sufletului”, „Să fiți sănătos și mult succes. Vă admir familia frumoasă”, „Sănătate, la mulți ani, realizări frumoase și tot binele din lume alături de cei dragi”, „ La mulți ani şi multă sănătate”.

Doina Sulac este o interpretă de muzică populară și compozitoare din Republica Moldova. Este fiica renumitului interpret basarabean, Nicolae Sulac.

S-a căsătorit la 16 ani, fiind încă elevă de liceu. Tot atunci a născut-o pe Nicoleta, fetița ei. La scurt timp după casatorie, a divorțat de soțul ei, violonistul Ion Cipilencu.

Nașul de botez al Doinei este dirijorul Nicolae Botgros, conducătorul Orchestrei Lăutarii.

Colaborare fantastică! Iuliana Beregoi și Cristian Porcari au lansat o piesă nouă. Reacția Fanilor: „Cei mai frumoși” - VIDEO

La data de 7 octombrie 2022, interpreta s-a căsătorit cu Isidor Tanase. Cei doi au împreună un baiețel.

Articole din aceeasi categorie