05.06.2024
Își mai dorește Diana Ballerini copii? Cum a răspuns femeia de afaceri: „Am discutat deja și cu actualul partener...” - VIDEO

Recent, femeia de afaceri Diana Ballerini a fost invitată în cadrul podcastului „BANDSTAGE”, acolo unde s-a destăinuit și a vorbit despre relația pe care a avut-o după ce s-a despărțit de fostul ei soț, Marco Ballerini; despre greșelile pe care le-a făcut de-a lungul timpului; dar și dacă își mai dorește sau nu copii în viitor. Vezi mai jos care a fost răspunsul ei.

În cadrul podcastului Diana a vorbit despre cei doi copii ai săi, Gabriel și Iris: „Băiatul este în Italia, eu plec mai des acolo, dar Iris, fetița, stă la mine, dar e și cu tatăl ei cam tot același timp. Noi avem custodie comună și am zis că, copilul cum are mamă așa are și tată. Băiatul a trăit aici în Chișinău până la 12 ani. După 12 ani a hotărât el că pleacă acolo și am zis că ok”.

De asemenea, femeia de afaceri a fost întrebată dacă își mai dorește să devină mamă din nou. „Dacă mai doresc copii? Nu, absolut. Am discutat deja și cu actualul partener. El are o fată foarte mare”, a răspuns ea.

Cum a reacționat Brad Pitt după ce fiica lui Shiloh, în vârstă de 18 ani, a renunțat la numele lui

Diana a mai precizat că nici iubitul ei nu își dorește copii. „Am discutat despre acest subiect și am zis că nu, categoric. Eu acum îmi trăiesc viața mea. Nu mai vreau să fac copii, să stau iarăși acasă. Nu sunt eu femeia care face copii unul după altul”, a explicat invitata podcastului.

Vezi podcastul integral mai jos:

Este Lady Gaga însărcinată? Pozele cu burtica vedetei s-au viralizat - FOTO

Diana Ballerini este o femeie de afaceri de succes de la noi. Aceasta are o fiica, Iris și un băiat pe nume Gabriel.

Articole din aceeasi categorie