23.08.2022
5 cele mai teribile tentative de asasinare a celebritatilor

Uciderea lui John Lennon este socanta chiar si dupa multi ani: interpretul a semnat un autograf fanului sau, iar dupa cateva ore a primit mai multe gloante de la aceeasi persoana. Exista doar un pas de la dragostea unui fan pana la ura lui. In acest articol iti prezentam o selectie de vedete care au fost atacate de care admiratorii lor. 

Nagiev si Alla Pugacheva

In anii 1980, Primadonna aproape ca a devenit victima unui criminal in serie. Celebrul prezentator TV, Dmitrii Nagiev nu are nimic de-a face cu asta: vorbim aici despre Anatolii Nagiev, care avea porecla „Nebunul”. Dupa lansarea filmului „Femeia care canta” in 1978, barbatul s-a indragostit nebuneste de interpreta cu parul roscat, iar mai apoi acesta a declarat ca o va vana peste tot unde ea va merge. 

Leanka Grau - iubeste din nou! Fiica actorului Gheorghe Grau a publicat in mediul online imagini exclusive cu barbatul care i-a furat inima - FOTO

Odata, Anatolii a intrat in dressingul cantaretei. Una dintre versiuni spune ca el a venit cu un buchet de flori la ea si a inceput sa ii spuna o multime de complimente, iar cealalta versiune spune ca acesta i-a amenintat pe gardieni cu un cutit, cerand sa i se permita sa o vada pe Alla Pugacheva. In incercarea de a scapa de aceasta obsesie, care devenea din ce in ce mai periculoasa, „Nebunul” a violat si ucis fete care semanau cu Pugacheva (se pare ca au fost aproximativ 30 de victime in total). 

9 gloante in 50 Cent

„Nascut in camasa” - este vorba despre rapperul 50 Cent. Pe 24 mai 2000, artistul a parasit casa rudelor sale din Queens fara nici o grija sau gand rau si in acelasi moment a primit noua gloante din arma unui necunoscut - 50 Cent a fost ranit la ambele picioare, la coapsa, un brat, un umar, piept si chiar in fata. Muzicianul a fost internat in spital imediat, unde a stat doua saptamani, iar dupa ce a fost externat, a mers sase luni cu ajutorul carjelor. Este de remarcat ca, casa de discuri, cu care colabora atunci artistul, nu l-a sprijinit deloc si chiar a intrerupt contractul cu el. Insa, ceea ce nu te ucide, te face mai puternic: din acea zi, artistul a devenit mai motivat si cariera lui s-a dezvoltat si mai mult. 

Rapirea Victoriei Beckham

Viata fostei soliste a trupei „Spice Girls” si a sotiei lui David Beckham uneori pare a fi un joc de supravietuire. Noi, desigur, glumim, insa pe Victoria de mai multe ori au incercat sa o rapeasca. In 2002, politia britanica a retinut 9 persoane care planuiau sa o rapeasca pe Beckham - talharii au vrut sa ceara in schimb 5 milioane de lire sterline. Reporterii insa au incalcat planurile infractorilor si au publicat mai multe articole despre crima iminenta. 

Emma Watson, surprinsa alaturi de noul partener. Cine este barbatul cu care a aparut actrita

Iar cu doi ani mai devreme, la o repetitie a „Spice Girls” pentru Brit Awards, Victoria a observat pe corpul sau un punct rosu care arata foarte suspect. Politia s-a grabit imediat sa-i caute sursa, insa nu a fost gasit nimeni. Deja in timpul concertului in sine, mai multe baloane din sala s-au spart in acelasi timp, iar Beckham, fiind speriata si crezand ca a fost impuscata, a intrerupt imediat prestatia trupei. 

Un cutit in pieptul lui George Harrison

In decembrie 1999, un anume Michael Abram a patruns in casa fostului membru al trupei „The Beatles” in toiul noptii si, din anumite motive, i-a atacat pe George si pe sotia sa Olivia cu un cutit. Rezultatul - mai multe leziuni si spitalizarea ulterioara. Cum a reusit atacatorul sa treaca peste un gard de trei metri si un sistem de securitate, nimeni nu stie. Insa ranitii George si Olivia nu l-au lasat pe Michael sa fuga. Acestia l-au prins si l-au tinut pana la sosirea politiei. 

O fana obsedata a Sandrei Bullock

A fost o data ca niciodata o femeie pe nume Marcia Valentine, care s-a indragostit intr-o buna zi de actrita Sandra Bullock. In acel moment ea a inteles ca unicul care o incurca pe ea si pe Sandra sa fie fericite este sotul lui Bullock, Jesse James. Atunci ea a decis sa ia masuri extreme - sa-si elimine adversarul. Valentine a ajuns la casa Sandrei si s-a intins pe gazon, imitand ca se simte rau. James a vazut-o si s-a grabit sa o ajute. Insa, fana vicleana s-a repezit la automobilul sau si a incercat sa-l calce pe concurentul sau. Din fericire, incercarile ei au fost in zadar. 

China are propria sa Kim Kardashian! Vezi cine este tanara asemanata cu star-ul american, cunoscuta in intreaga tara asiatica, dar si care a fost evenimentul care i-a adus faima - FOTO

Aceasta a atacat-o si pe Sandra: aceasta a angajat un asasin pentru ca acesta sa-i omoare pe Sandra si pe sotul ei. Insa, iarasi din fericire, sotul actritei a aflat totul si imediat a informat FBI-ul despre ceea ce avea sa se intample. 

Articole din aceeasi categorie