23.08.2022
Leanka Grau - iubeste din nou! Fiica actorului Gheorghe Grau a publicat in mediul online imagini exclusive cu barbatul care i-a furat inima - FOTO

In primavara anului 2022, actrita a divortat de sotul ei dupa 12 ani de casnicie.

In luna mai a acestui an, Leanka Grau a anuntat ca divorteaza de sotul ei, regizorul Mihail Weinberg, dupa 12 ani de casnicie. Actrita a ales sa nu vorbeasca despre motivele despartirii, dar cu toate acestea se poate observa de pe retelele de socializare ca fostii iubiti au reusit sa mentina o relatie calda de dragul fiului lor, Maxim.

Mai multe persoane s-au otravit cu chipsurile lui Anastasia Ivleeva. Cum a comentat vedeta aceasta situatie neplacuta

Dupa divort, Leanka a inceput o noua relatie de dragoste. Ea nu a dezvaluit inca cine este iubitului ei, insa a mentionat ca la moment sunt departe unul de celalalt.

Imi e dor de tine. Relatiile la distanta sunt complicate si romantice. Voi credeti in relatiile la distanta?”, a scris Grau pe blogul ei personal.

Nu se stie inca daca actrita si-a prezentat iubitul fiului ei.

In urma cu cativa ani baiatul a fost diagnosticat cu autism. Leanka si Mihail s-au mutat chiar sa locuiasca in strainatate, astfel incat copilul in varsta de 11 ani sa poata continua sa primeasca tratamentul potrivit. Dupa cum spune vedeta, Maxim a acceptat cu calm vestea despre divortul parintilor sai.

„Prima vacanta in patru!” Katalina Rusu a mers in Turcia impreuna cu familia sa: „Este foarte frumos aici unde suntem” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie