23.08.2022
Emma Watson, surprinsa alaturi de noul partener. Cine este barbatul cu care a aparut actrita

Emma Watson a fost surprinsa in ipostaze romantice alaturi de noul ei partener, in timpul unei vacante in Italia.

Emma Watson pare fericita alaturi de partenerul ei. Vedeta din „Harry Potter” a fost vazuta recent in Venetia alaturi de Brandon Green, fiul controversatului magnat britanic al modei Sir Philip Green, si se pare ca lucrurile merg foarte bine intre cei doi.

Emma Watson, surprinsa in vacanta cu noul iubit

In noile fotografii, Emma si Brandon au fost vazuti tinandu-se de mana in timp ce erau la o plimbare romantica prin Venetia. Actrita a fost numai zambete alaturi de noul ei partener, iar relatia celor doi pare sa devina tot mai serioasa. In timpul iesirii lor, s-au bucurat si de o cina italiana rafinata in stil al fresco.

Doina Ciobanu - moldoveanca cu 1 milion de urmaritori pe Instagram, care a facut din moda si salvarea planetei o prioritate - FOTO

Emma a purtat o rochie superba rosie care ii scoate in evidenta silueta, in timp ce parul l-a prins la spate intr-o coada lejera. De asemenea, Brandon a pastrat un aer casual in tinuta sa in nuante de albastru, formata dintr-un tricou simplu si pantaloni. In timp ce se aflau in Venetia, cei doi au fost vazuti, de asemenea, urcand impreuna intr-un taxi pe apa pentru a calatori prin oras intr-o plimbare romantica, potrivit ET.

In timp ce Emma si Brandon au fost vazuti impreuna inca din septembrie, anterior s-a spus ca ea se intalneste cu omul de afaceri Leo Robinton. Nici Emma si nici Brandon nu au confirmat sau comentat statutul relatiei lor pana in prezent.

Leanka Grau - iubeste din nou! Fiica actorului Gheorghe Grau a publicat in mediul online imagini exclusive cu barbatul care i-a furat inima - FOTO

Cine este Brandon Green

In timp ce povestea de dragoste dintre Emma si Brandon continua sa se dezvolte, fanii au fost foarte interesati despre viata tanarului. Brandon este fiul magnatului britanic Philip Green, care este cunoscut pentru ca a facut sume enorme de bani cu compania sa, Arcadia Group. Alcatuita din retaileri populari precum Topshop, Dorothy Perkins si Miss Selfridge, Arcadia a dominat scena britanica de retail timp de peste 20 de ani inainte de a intra in faliment in 2020, la cateva luni dupa inceputul pandemiei COVID-19.

Brandon, care a mers la scoala in Monaco dupa ce s-a mutat acolo cu familia sa in 1998, a colaborat cu fundatia Printului Albert din Monaco si cu fundatia Printesei Charlene. El este ambasador la Centrul stiintific al tarii si, la fel ca Watson, lupta pentru protejarea mediului. Tanarul a numit clima „o preocupare majora” si „fara indoiala, cea mai mare problema de pana acum” pentru generatia sa.

Desi nu se cunosc prea multe detalii despre viata amoroasa a lui Brandon, el a crescut participand la evenimentele companiei tatalui sau, in special la prezentarile de moda si a fost vazut candva alaturi de modelul Kate Moss.

Articole din aceeasi categorie