23.08.2022
China are propria sa Kim Kardashian! Vezi cine este tanara asemanata cu star-ul american, cunoscuta in intreaga tara asiatica, dar si care a fost evenimentul care i-a adus faima - FOTO

In anul 2015, presa straina a tot scris despre „varianta chineza a lui Kim Kardashian”, dar si despre casatoria sa. Cine este tanara, dar si de ce este faimoasa vedeti in articolul de mai jos. 

Kim Kardashian este o persoana fenomenala. Numele ei a devenit un nume cunoscut si este asociat cu popularitatea nebuna, bogatia si scandalul. 

In urma cu cativa ani, China a descoperit prorpia sa Kim Kardashian. Numele ei este Angela Baby (si numele ei adevarat este Angela Yong). Fata s-a nascut si a crescut in familia unuia dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Regatul Mijlociu.

Doina Ciobanu - moldoveanca cu 1 milion de urmaritori pe Instagram, care a facut din moda si salvarea planetei o prioritate - FOTO

Dupa cum se cuvine fiicei parintilor bogati, in adolescenta, a inceput sa lucreze ca model. Aici, insa, datorita nu numai tatalui, ci si genelor - Angela a atras atentia prin aspectul sau exterior. La varsta de 18 ani, fata a jucat in primul ei film, care i-a si adus popularitatea. In timp record, Baby a castigat zeci de milioane de urmaritori pe retelele sociale, iar ulterior a fost numita „Chineza Kim Kardashian”.

De asemenea, Angela a fost acuzata ca a recurs la operatii plastice si ca anume lor ea le datoreaza frumusetea. Fata a fost serios suparata de asemenea suspiciuni si chiar a lansat un reality show in care experti independentii au cautat urme de plasticitate pe fata si pe corpul sau.

In 2010, Angela a starnit interesul publicului intalnindu-se cu Huang Xiao Ming, un actor popular din China. Dupa 5 ani, cei doi si-au anuntat logodna, iar nunta lor a devenit aproape evenimentul principal pentru intreaga tara. 

Ceremonia lor a fost redata pe Youtube si a fost urmarita de milioane de persoane.

Mai multe persoane s-au otravit cu chipsurile lui Anastasia Ivleeva. Cum a comentat vedeta aceasta situatie neplacuta

In total, nunta i-a costat pe tinerii casatoriti 40 de milioane de dolari. Jumatate dintre care a fost platita de sponsori - mass-media si branduri, restul - tatal fetei. Interesant este ca la sarbatoare nu doar oaspetii au oferit cadouri, dar ei insisi nu au plecat cu mana goala - li s-au oferit smartphone-uri, aparate de uz casnic si alte cadouri scumpe. Angela Baby a schimbat trei tinute in timpul nuntii.

Angelababy - DramaWiki
No More Emoji Acting Please, Angelababy |
Articole din aceeasi categorie