14.06.2022
Vin spumant, muzica si voie buna! Cu ocazia unei noi editii, revista RED a dat o petrecere in alb si fuxia! Vezi ce atmosfera a fost la eveniment: „De fiecare data incercam sa dam sansa artistilor din diferite domenii sa se exprime” - VIDEO

Prezentari de moda, program artistic si discutii cu personajele din revista, totul a avut loc la o petrecere in aer liber, organizata in cinstea lansarii unei editii noi a revistei RED by Rodica Cioranica. Ce dress code a avut evenimentul si ce surprize au fost pregatite pentru invitati, afla imediat din reportajul marca O Seara Perfecta. 

Designeri, artisti si oameni de afaceri s-au intalnit la evenimentul RED organizat de Rodica Cioranica. 

„Astazi am zis sa purtam alb sau fuxia, asa cum este si coperta noastra din aceasta editie. Imi place ca toata lumea a respectat dress-codul. Practic avem mici exceptii. Eu port tinuta unui designer autohton, care a fost creata acum sase luni. Astazi el o sa apara aici si lumea o sa-l cunoasca pentru prima data. O sa isi prezinte si cateva tinute din colectia sa. Noi de fiecare data incercam sa dam sansa artistilor din diferite domenii sa se exprime. Suntem o platforma pentru cei care iubesc arta plastica, fotografia, literatura, teatrul, dar si cei care fac afaceri din placere. I-am adunat pe toti aici, ca sa ii cunoastem, sa comunicam, sa ne bucuram de o seara frumoasa de vara”, Rodica Cioranica, jurnalista. 

Creatiile Alinei Cebotari s-au mutat la casa noua! Vezi cat de fabuloasa este noua sa colectie, dar si cat de bine arata noul showroom: „Este locatia perfecta pentru toate femeile frumoase..” - VIDEO

Invitatii au respectat dress code-ul evenimentului si au venit imbracati in tinute de culoare alba si fuxia. 

„Mereu respect dress code-ul, unde nu as fi invitata. Astazi am fuchsia, aveam aceasta rochie in garderoba de ceva timp si chiar nu stiam unde sa o imbrac, pentru ca nu este chiar culoarea mea preferata. Dar astazi mi-a venit ca o manusa si se potriveste perfect cu sarbatoarea”, Diana Ballerini, femeie de afaceri. 

Gazda serii le-a pregatit surprize invitatilor sai. 

Scrie intr-un timp record versurile pentru melodiile sale! Afla ce planuri are pentru aceasta vara interpreta Andreea Cuciuc: „Voi compune in continuare...” - VIDEO

„Cred ca o sa avem mici povesti de teatru, pentru ca noi foarte rar gasim timp ca sa mergem la teatru, dar este atata incarcatura spirituala acolo si daca nu mergem noi la teatru, am adus teatrul aici. Vom avea trei prezentari de moda cu trei designeri absolut fenomenali, tineri si provocatori”, Rodica Cioranica, jurnalista. 

Un personaj al noii editii al revistei RED este si prezentatoarea serilor perfecte, Anisoara Loghin. 

„Ne place Anisoara, curajul ei de a spune lucrurilor pe nume. I-am facut o sedinta foto care mi se pare fabuloasa si ne bucuram ca a acceptat aceasta colaborare”, Rodica Cioranica, jurnalista. 

In aceasta editie a revistei, pe coperta au aparut patru eroine. 

„Foarte frumos, intr-adevar ca vedetele. Shootingul a fost perfect, vesel. Suntem multe si e greu sa ne controlezi pe toate, de aceea a fost vesel”, Olga Beznos, fondatoare salon de frumusete. 

La eveniment au fost invitati artisti care au redat prin pictura si momente teatrale atmosfera serii.

Te-ai intrebat vreodata care este relatia ta cu banii si de ce nu obtii atat cat meriti? Life coach-ul Felicia Cheibas te invata sa iti transformi realitatea financiara: „Un om care este in energia abundentii nu ar cauta cel mai ieftin, dar cel mai calitativ.” - VIDEO

„Mesajul este emotia curata, pura. De fapt, Rodica m-a invitat la acest eveniment ca eu sa pictez vibe-ul acestuia. Eu, ca de obicei fac ce imi place mie. Ca fundal a fost folosit vinul, nu am folosit deloc apa. Pana la sfarsitul serii vom absorbi toata energia oamenilor si a serii”, Alex Gurschii, artist. 

„Domneste o atmosfera extraordinar de frumoasa, in jur sunt numai fete frumoase zambitoare, nemaivorbind de dress codul evenimentului, care este minunat. Eu cred ca dupa ce am scapat de pandemie, s-a format o mare dorinta de asemenea evenimente frumoase. Acum toata lumea vrea sa recupereze tot ce a pierdut in acest timp de pandemie, cand nu exista asa ceva. Acum putem discuta, fara masti”, Andrei Sochirca, actor. 

De asemenea, la evenimentul RED nu au lipsit nici prezentarile de moda. 

„Astazi a fost prezentata o colectie din brandul meu, realizata din perle si svarowski. Totul a fost facut manual. Sunt sase tinute de seara, elegante, de ocazie. Sunt toate albe, semnifica puritate, eleganta, rafinament. Au fost si camasele asa un pic senzuale, cu decolteu, transparente, care anul acesta sunt in voga. Am incercat sa creez o colectie unica pentru Republica Moldova”, Doina Stratan, designer vestimentar. 

„Am prezentat colectia de vara, a persistat mai mult inul natural. Inul pentru mine este un material cu o istorie puternica, se considera un material pe care il purtau aristocratii si familiile regale. Pana in prezent nu si-a pierdut deloc din calitate, se socoate un material scump si este foarte binevenit anume vara”, Paula Prodan, designer vestimentar. 

Masajul - procedura la care apelam pentru a ne relaxa! Afla despre o tehnica indiana antica - Shitodhara, care iti poate scoate starea de anxietate si iti imbunatateste sanatatea: „E benefic pentru fiecare persoana” - VIDEO

Sursa FOTO: Facebook

Articole din aceeasi categorie