14.06.2022
Scrie intr-un timp record versurile pentru melodiile sale! Afla ce planuri are pentru aceasta vara interpreta Andreea Cuciuc: „Voi compune in continuare...” - VIDEO

Daca ar fi sa aleaga intre matematica si limba romana ar opta pentru cea din urma. Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpreta Andreea Cuciuc care a povestit mai multe detalii despre scoala si planurile pe care le are pentru aceasta vara.

Invitata in platoul serilor perfecte, interpreta Andreea Cuciuc a interpretat o piesa despre mama sa, iar muzica si versurile cantecului ii apartin. „Si muzica si textul eu le-am scris. Aranjamentul si sunetul este facut de maestrul Oleg Baraliuc. Ii multumesc foarte, foarte mult, a iesit o creatie minunata.”

Intrebata de ce a vrut sa faca o piesa despre mama, Andreea a raspuns: „Pe Atunci era perioada de 8 martie si am vazut cum tata i-a daruit mamei un buchet de flori si ea s-a emotionat. Cand am vazut zambetul ei, mi-am adus aminte cat de importanta este mama. Am decis atunci, de 8 martie, sa ii dedic aceasta piesa.”

Mana dreapta a lui Putin! O ucraineanca, cea mai puternica femeie din Rusia din ultimii 260 de ani - VIDEO

Obisnuieste sa scrie foarte rapid versurile pentru o anumita piesa, iar acest lucru s-a intamplat si acum. „Eu cand am compus melodia deodata mi-a venit si o schita ca versuri, dar oricum am mai modificat acolo putin impreuna cu tata.”, a povestit artista.

Recunoaste ca se bucura mult pentru ca s-a incheiat anul scolar. Cu toate acestea, Andreeea a mentionat ca acest an a fost unul roditor si l-a petrecut frumos alaturi de colegii sai. „Eu mereu numaram zilele pana la sfarsit de an. A fost un an roditor cu momente interesante alaturi de colegi si rezultate bune. Am acumulat cunostinte noi. Am note de 8, 9 si 10, 7 foarte rar. La comportament, insa sunt putin mai nebunatica. Eu sunt o persoana foarte vulcanica.”

Nota 8 interpreta a recunoscut ca are la matematica. „Eu sunt fanul limbii romane, istoriei.”

Evenimentele ei devin tot mai solicitate! Diana Ballerini a organizat o noua intrevedere emotionanta cu urmaritoarele sale de la Londra, iar experienta avuta i-a lasat urme doar de amintiri pozitive - FOTO/VIDEO

Artista a mentionat ca are o multime de planuri pentru aceasta vara. „Impreuna cu prietenii vom iesi la alergat, sa ne plimbam cu bicicleta, acum incep sa cant si la fluer, la tobe. Voi compune in continuare. Sa asteptati surprize noi”, a povestit Andreea.

Articole din aceeasi categorie