14.06.2022
Creatiile Alinei Cebotari s-au mutat la casa noua! Vezi cat de fabuloasa este noua sa colectie, dar si cat de bine arata noul showroom: „Este locatia perfecta pentru toate femeile frumoase..” - VIDEO

La casa noua s-au mutat creatiile pline de feminitate ale Alinei Cebotari. In cinstea noului showroom s-a dat si o petrecere la care a fost prezeznt si reporterul serilor perfecte Iulia Deliu.

Pentru a sarbatori cei trei ani de MiaBella, Alina Cebotari si-a invitat oaspetii in casa noua.

Petrecerea a adunat o multime de femei frumoase care au fost rasfatate cu o noua colectie de haine, muzica de calitate, gustari alese si vin spumant. 

„Bine ati venit in locatia noua a brand-ului MiaBella. Sarbatorim astazi si aniversarea a trei ani a unui brand tanar, dar foarte ambitios. Este locatia perfecta, zic eu, pentru toate femeile frumoase. Vechea locatie este si actual locatia in care ramane producerea, dar ca showroom ramane a fi locatia de pe strada Bucuresti 98.”, spune femeia de afaceri Alina Cebotari.

De-a lungul timpului, brand-ul s-a bucurat de succes atat la noi, cat si peste hotare:„MiaBella poate fi gasita si in Rusia, mai exact la Moscova unde avem un showroom. La fel am participat si in cadrul Saptamanii Modei din Soci, unde am avut mare succes si spre uimirea mea am fost foarte cald primiti si apreciati.”, spune fondatoarea.

Te-ai intrebat vreodata care este relatia ta cu banii si de ce nu obtii atat cat meriti? Life coach-ul Felicia Cheibas te invata sa iti transformi realitatea financiara: „Un om care este in energia abundentii nu ar cauta cel mai ieftin, dar cel mai calitativ.” - VIDEO

Noua locatie a fost si pe placul clientilor si prietenilor MiaBella: „Mi se pare fabuloasa, si e un cadou perfect pentru Alina, pentru ca MiaBella face 3 ani.” , spune Rodica Cioranica. 

Eleganta si feminitatea sunt elementele de baza care caracterizeaza creatiile Alinei Cebotari. 

Scrie intr-un timp record versurile pentru melodiile sale! Afla ce planuri are pentru aceasta vara interpreta Andreea Cuciuc: „Voi compune in continuare...” - VIDEO

Cele mai mari emotii le-a avut mama Alinei care si-a amintit de inceputurile proiectului MiaBella: „La inceput credeam ca-i un moft de-al Alinei, dupa doua facultati finisate in drept si banci si finante, iata ca am ajuns sa cream creatii vestimentare, dar n-a fost un moft, cred eu ca este intuit in ea de mult timp.” , spune mama acesteia.

Evenimentele ei devin tot mai solicitate! Diana Ballerini a organizat o noua intrevedere emotionanta cu urmaritoarele sale de la Londra, iar experienta avuta i-a lasat urme doar de amintiri pozitive - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie