14.06.2022
Te-ai intrebat vreodata care este relatia ta cu banii si de ce nu obtii atat cat meriti? Life coach-ul Felicia Cheibas te invata sa iti transformi realitatea financiara: „Un om care este in energia abundentii nu ar cauta cel mai ieftin, dar cel mai calitativ.” - VIDEO

Banii n-aduc fericirea, zice o vorba veche, insa nici fara ei nu prea poti duce o viata plina. Despre relatia noastra cu banii a discutat life coach-ul Felicia Cheibas, care a fost invitata emisiunii O Seara Perfecta.  

Pofta de a cunoaste mai multe si curiozitatile sale au determinat-o pe Felicia sa devina life coach:„Aveam intrebarile mele, nu intelegeam de ce se intampla anumite lucruri, cum as putea sa imi rezolv anumite intrebari personale si iata astfel mi-a aparut dorinta de a cunoaste psihicul si subconstientul uman.” , afirma invitata.

Evenimentele ei devin tot mai solicitate! Diana Ballerini a organizat o noua intrevedere emotionanta cu urmaritoarele sale de la Londra, iar experienta avuta i-a lasat urme doar de amintiri pozitive - FOTO/VIDEO

Prin clasa a saptea Felicia a inceput sa citeasca primele carti de dezvoltare persoanala si a realizat ca este pasionata de psihologie. 

Abordand subiectul banilor, life coach-ul a explicat ca oamenii n-ar trebui sa dea banilor responsabilitatea fericirii noastre: „Noi suntem responsabili de fericirea noastra, banii sunt doar niste hartii, adica este diferenta de perceptie a unui lucru care va crea realitatea noastra.”

Ea afirma ca este important sa ne intrebam de ce de fapt ne dorim banii: „Oamenii care ajung foarte bogati, dar nu se simt impliniti este pentru ca la baza dorintei de a avea bani stau niste frici precum frica de a fi sarac, de a fi umilit si atunci oamenii care se duc in aceasta agonisire de bani se duc cu scopul de a le arata altora sau de a atinge o anumita emotie prin prisma banilor, iar atunci cand obtin ei realizeaza ca nu este banul cel care iti aduce emotia, dar este starea prin care tu faci ceea ce faci.”

Aceasta lucreaza cu pacientii sai la aspectul energetic, pentru ca vibratiile cu care oamenii emit anumite ganduri genereaza sau nu bani: „Pentru ca eu sa am banii, e necesar sa gandesc din perspectiva unui om abundent. De aceea eu le explic oamenilor ca noi vom lucra asupra mintii noastre, dar asta ca efect va aduce vederea mai multor posibilitati.” 

Felicia considera ca pentru a avea, trebuie sa fii recunoscator pentru tot ce ai deja si sa nu cauti intotdeauna reduceri la cel mai ieftin produs, pentru ca astfel transmiti universului ideea ca tu nu ai: „Un om care este in energia abundentii nu ar cauta cel mai ieftin, dar cel mai calitativ.”, a adaugat ea.

Scrie intr-un timp record versurile pentru melodiile sale! Afla ce planuri are pentru aceasta vara interpreta Andreea Cuciuc: „Voi compune in continuare...” - VIDEO

Asadar, pentru a avea mai multi bani nu trebuie sa economisesti mai mult, dar sa castigi: „Daca eu ma voi limita, voi arata Universului ca nici nu am nevoie de mai mult, dar asta evident ca nici nu voi cheltui mai mult decat am, pentru ca in acest caz ma voi transporta in energia de frica de ziua de maine, iar astfel banii niciodata nu vin la frica si nevoi.” .

Aceasta a si mentionat ce ar trebui sa facem pentru a imbunatati relatia noastra cu banii: „In primul rand trebuie sa ne dam voie sa ne dorim lucruri, sa ne dam voie sa ne permitem lucruri mari posibile si imposibile. Daca nu iti dai voie sa primesti mai mult efectiv n-ai cum sa primesti. Este necesar sa iti creezi cat mai multe dorinte, iar in momentul cand banii vin sa ii folosesti pentru asta, pentru ca sunt persoane care vor sa isi cumpere ceva, iar banii apar, si in momentul in care urmeaza sa achite pai o fac cu jale, iar atunci se face o tradare de sine.” 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie