26.09.2022
Fiul Madonnei a implinit 17 ani. Baiatul si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un costum cu paiete si tocuri - VIDEO

Madonna a publicat pe retelele sociale o postare dedicata fiului ei adoptiv, David Banda. Baiatul a implinit 17 ani si cu aceasta ocazie, interpreta i-a organizat o petrecere pe masura. 

Omagiatul a aparut intr-un costum verde stralucitor, cu paiete, o camasa din matase cu decolteu si cizme argintii, pe o platforma imensa. 

Petrecerea a fost organizata in stilul anilor 1970 si a filmului „Dansatorul disco”, asa ca anturajul si costumul baiatului s-au potrivit de minune.

Irina Shayk - mult mai sexy in costum clasic barbatesc decat intr-o rochie mini! Vezi cum a aparut modelul la o prezentare de moda 

Madonna l-a adoptat pe David in 2006, din Malawi. De asemenea, ea a adoptat inca trei copii din Malawi. Aceasta mai mare doi copii de la dansatorul Carlos Leon si regizorul Guy Ritchie.

Anterior, Madonna a mai publicat imagini cu David in tinute extravagante, si chiar si in rochii. Iar in cadrul unui interviu, ea a marturisit de ce ea accepta acest lucru. 

Dupa spusele interpretei, David deseori imprumuta de la ea articole vestimentare. 

Serena Williams, Kim Kardashian si alte 5 celebritati care au avut sarcini si nasteri dificile: „Aproape ca am murit”

„Poate sa poarte orice tinuta si sa arate uimitor in ea. Este cu adevarat enervant. Imi poarta hainele si arata mai bine in ele decat mine. Poate chiar sa imbrace o rochie si sa arate ca un barbat adevarat”, a spus cantareata. 

David Banda este pasionat de fotbal si de modeling.

Articole din aceeasi categorie