16.09.2022
Dress code cocktail si un accesoriu albastru - permisul de trecere la receptia PRO TV Chisinau! Vezi daca le-a reusit sau nu invitatilor sa respecte cerinta - VIDEO

Un dress code deloc pretentios cu un accesoriu albastru, atat trebuia sa aiba fiecare invitatla cea mai recenta receptie PRO TV. Unii si-au pus tinute albastre din cap pana in picioare, iar altii doar un element. Vezi intr-un reportaj marca O Seara Perfecta pentru ce tinute au optat invitatii.

Tinutele invitatilor au dat culoare evenimentului Pro TV. Detaliul pe care trebuiau sa-l respecte a fost un accesoriu de culoare albastra.

„De fiecare data respect dress code-ul, unde n-as fi invitata. Astazi am imbracat prima data aceasta rochie, a fost cusuta special pentru acest eveniment.”, a spus femeia de afaceri, Diana Ballerini.

Si fondatoarea proiectului caritate.md, Svetlana Sainsus a fost rugata sa-si descrie tinuta. „Am decis sa fiu mai PRO TV ca PRO TV si sa fiu toata in albastru. Coafura si machiajul a fost facute intr-o ora, rochita am ales-o in 5 minute. Ma bucur ca ma asortez cu PRO TV.”

S-au cunoscut acum un an si s-au indragostit de la prima vedere! Travel bloggerita Diana Mocanu s-a casatorit recent cu iubitul sau, Valentin Soimaru: „Am avut foarte mari emotii” - VIDEO

„Nu mi-a luat mult timp sa ma pregatesc, stiam in ce o sa ma imbrac. Sotul e in sacou albastru.”, a povestit interpreta Anisoara Puica.

La eveniment a fost prezenta si bloggerita Dakara care a mentionat: „Noi au ales tinuta in 5 minute, a fost repede. Putin am incurcat culoarea dess code-ului.”

Radu Sirbu a lansat videoclipul oficial pentru piesa „In Ochii Tai”. Interpretul s-a filmat alaturi de sotia sa: „Sper sa va placa!” - VIDEO

Si prezentatorii ProTV au respectat dress code-ul evenimentului. „Am rochia asta de la prima sarcina si bine ca am pastrat-o. Eu fiind insarcinata imi este mai greu sa-mi gasesc o tinuta care sa fie si comoda si sa-mi placa si de aia am zis ca o sa-mi pun in urechi ceva albastru.”, a recunoscut prezentatoarea PRO TV, Tatiana Nastas.

Ofera posibilitatea persoanelor din familii social vulnerabile sa invete limba engleza! Profesoara de limba engleza Corina Muntean a oferit mai multe detalii despre initiativa sa: „Incet, incet, intelegem ca avem nevoie si de investitii in educatie” - VIDEO

„Dress code-ul impunea un accesoriu albastru, mi-am luat niste cercei cu albastru. Am imbracat rochia pe care am purtat-o astazi la emisiune, a fost o alegere usoara.”, a adaugat prezentatoarea, Anisoara Loghin.

Totodata, cateva invitate au fost provocate sa arate ce port in geanta, atunci cand merg la evenimente. „Telefonul Anisoarei, un creion, niste bani.”, a povestit Tatiana Nastas, iar Anisoara Loghin a adaugat: „Eu nu am geanta.”

Filmuletul in care un baietel din Moldova fuge catre Cristiano Ronaldo a devenit viral pe TikTok. Vezi cum a reactionat renumitul fotbalist la imbratisarile micutului: „Pentru el este un gest mic, iar pentru copil este un vis implinit” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie