28.09.2022
Nathaniel Kowalsky iti spune cum trebuie sa te imbraci in sezonul rece 2022-2023, dar si care e culoarea anului - VIDEO

Nathaniel Kowalsky a distribuit un filmulet pe pagina sa de TikTok, in care a relatat care sunt noile tendinte din sezonul toamna-iarna, de unde au fost inspirate, dar si ce culoare este in voga in sezonul rece.

Potrivit stilistului, sursa de inspiratie pentru noile tendinte este Generatia Z, melancolia anilor '90 si 2000. Una dintre inspiratii a fost serialul „Euphoria”, de unde au aparut multe tendinte pe podium:„Caracteristic sunt crop topurile, hainele din paiete all-look, hainele cu finisatii neprelucrate. Talia joasa care deja vreo doua sezoane nu iese din voga, piese vestimentare care sunt mai mult jucause decat sexy”.

Culoarea sezonului este fucsia: „Aparuse vreo patru ani in urma culoarea mai abundenta in colectii, dar abia acum a devenit una tare trendy”.

Lungimea mini care era populara la inceputul anilor 2000, a revenit in moda: mini pocket.

Pentru sezonul rece, stilistul recomanda fustele mini in combinatie cu leggins si bomber jacket.

Acum in trend sunt corsetele si bustierele: „Deja de doua sezoane nu mai iese din voga si asta-i foarte bine pentru ca arata destul de elegant combinate cu un tricou sau cu o camasa”.

Stilul oversize care este in moda de foarte multi ani vine cu idei noi: „Il vedem mai mult in umeri largi ca din anii' 90 la sacouri, in rochii romantice care au caracteristic maneci bufate, fuste largi si stofe usoare”

Nathaniel numeste geaca de motociclist „rebeliunea anilor 90” care a revenit in moda cu piese vestimentare din piele in diferite forme.

O alta noutate in lumea modei este revenirea tricourilor aparute in anii 1970 - tank top : „A fost introdus de catre inotatori iar acum este o piesa vestimentara must-have in orice garderoba pentru ca poate fi combinata foarte interesant”

Mini Bags de asemenea un accesoriu intrebat: „Observam ca multi designeri au optat pentru aceasta tendinta si respectiv in curand vom avea nevoie sa organizam foarte bine ceea ce luam cu noi in geanta”.

Articole din aceeasi categorie