29.09.2022
Natalia Gordienko - vedeta serii! Interpreta a stralucit pe podium intr-o rochie fabuloasa in cadrul evenimentului Moldova Fashion Designers: „Am devenit intruchiparea adevarata a iubirii” - FOTO

Recent, a avut loc mult asteptatul eveniment „Moldova Fashion Designers - primul show din industria modei din Republica Moldova, in care designerii autohtoni au prezentat publicului cele mai indraznete tinute. In cadrul prezentarii tinutelor autohtone, au fost prezente multe vedete, bloggeri si artisti din Moldova, printre care si Natalia Gordienko, care a defilat intr-o tinuta nemaipomenita. 

Asadar, recent, pe pagina sa oficiala de Instagram, interpreta Natalia Gordienko a publicat o serie de imagini din cadrul evenimentului. 

„Unul dintre sloganurile brandului respectiv este: „Coloreaza-ti viata in nuante de dragoste”. In cadrul principalei fashion prezentari din Moldova eu am devenit intruchiparea adevarata a iubirii. Dragul meu Jenea, sunt bucuroasa ca am devenit muza ta si ca pot aduce iubire in aceasta lume”, a scris Natalia in descrierea imaginii. 

A mostenit talentul mamei sale! Fiica Victoriei Lungu si-a demonstrat „super puterea” sa. Valerie a publicat un videoclip in care canta live: „O voce divina!” - VIDEO

In cadrul prezentarii, interpreta a defilat intr-o rochie argintie, lunga pana in pamant, cu un decolteu adanc. Tinuta vedetei a fost completata cu un lantisor simplu la gat si o coroana imensa, plina de cristale. 

Din araba s-a facut indiana! Natalia Duminica i-a uimit pe toti cu un dans traditional indian, plin de simboluri si mesaje ascunse: „Aici vorbesc mainile, vorbeste expresia si fiecare miscare are o semnificatie” - VIDEO

Fanii au ramas incantati de aparitia interpretei. Acestia i-au scris o multime de comentarii frumoase: „Frumoasa ca intodeauna!”, „Regina”, „Un soare”, „Esti atat de frumoasa”, „Coroana este foarte frumoasa”, „Esti minunata”, „Esti frumoasa precum o printesa”, „Cat de frumos. Natalia, esti minunata”. 

Natalia Gordienko este cantareata si dansatoare din Republica Moldova. A participat la Concursul Muzical Eurovision 2006, impreuna cu Arsenium si la Concursul Muzical Eurovision 2021, cu piesa Sugar, unde a reusit sa se califice in finala. Aceasta are un fiu pe nume Cristian.

Ashton Kutcher a dezvaluit cum i-a marturisit pentru prima data Milei Kunis ca o iubeste: „Am baut prea multa tequila...” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie