20.04.2021
Tina Karol, fara machiaj si coafura, alaturi de mama si nepoata ei. Cum arata potentiala soacra a lui Dan Balan?

Interpreta Tina Karol apare mereu in public in rochii elegante, cu machiaj si coafura care ii pun in valoare cele mai frumoase trasaturi fizice, insa in compania familiei, vedeta opteaza pentru tinute simple si comode.

Tina Karol este una dintre cele mai mediatizate ucrainence in presa din Rusia, Ucraina, iar de cand au aparut zvonurile despre relatia ei cu Dan Balan, si in presa de la noi. Vedeta este urmarita de paparazzi nu doar pentru activitatea ei profesionala sau viata personala, dar si pentru stilul ei rafinat si elegant, care o face diferita de celelalte aparitii din showbiz. De-a lungul timpului, Tina si-a definit stilul caracteristic prin rujul rosu, par cu bucle lejere si rochii sexy, dar feminine.

Asa s-au obisnuit sa o vada fanii ei, pentru ca aparitiile in altfel de ipostaze sunt foarte rare. Totusi, si fara cele enumerate anterior, Tina nu arata rau deloc, pentru ca natura a fost darnica cu ea, atunci cand a inzestrat-o cu frumusete.

Acum - o bomba sexy de care este indragostit Dan Balan, inainte - o femeie cu forme mai voluptuoase! Cum arata Tina Karol la apogeul greutatii sale

Pe una dintre fan page-urile de Instagram ale Tinei Karol a aparut o fotografie in care interpreta o tine in brate pe nepotica ei, Vesta, iar alaturi se afla mama vedetei, Svetlana Andreevna. De aceasta data, artista a fost fotografiata fara machiaj si coafura, purtand un costum sport, insa fanii oricum au complimentat-o pentru frumusetea naturala.

Tina a devenit matusa dupa ce sotia fratelui ei, Stanislav Lieberman, care este mai mare cu 4 ani, a nascut o fetita. Deoarece acesta duce un mod de viata ascuns de ochii publicului, se cunosc putine detalii despre el. Totusi, nu este un secret faptul ca Stanislav are propria firma juridica, este un sot si un tata fericit, casatorit cu sora actritei ucrainence, Irma Vitovskaya Natalia.

In afara scenei, Tina este o familista convinsa. Aceasta are grija de fiul ei Veniamin si intretine relatii calde cu intreaga sa familie, care a ajutat-o sa treaca peste tragicul moment in care a decedat sotul ei, Eugeny Ogira.

Rochia Tinei Karol s-a descheiat si a cazut de pe ea, in timpul filmarilor unui show TV. Reactia vedetei a fost absolut incredibila

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie