09.04.2021
Rochia Tinei Karol s-a descheiat si a cazut de pe ea, in timpul filmarilor unui show TV. Reactia vedetei a fost absolut incredibila

In timpul filmarilor show-ului „Lip Sync Battle”, Tina Karol a avut parte de o adevarata provocare. Rochia sub care nu mai purta nimic, s-a descheiat.

Interpreta ucraineanca Tina Karol a devenit prezentatoarea noului show „Lip Sync Battle”, alaturi de Potap. In fiecare saptamana, vedeta isi face aparitia in cadrul emisiunii si isi bucura fanii cu lookurile sale indraznete.

Recent, pe retelele sociale a fost publicat un scurt video al celui de-al 6-lea episod, in care artista a avut parte de un moment mai incomod.

Tina Karol purta o rochie de culoare fuchsia, infrumusetata cu pietre, care se incheia dupa gat, iar cand i-a invitat in scena pe noii participanti, rochia vedetei s-a descheiat si nu mai era mult pana cand ar fi ramas dezbracata. Norocul a facut ca Tina sa reactioneze rapid si sa-si prinda haina cu mainile, insa telespectatorii au reusit sa observe ca pe sub rochie, aceasta nu mai purta nimic.

Dan Balan si Tina Karol - din nou impreuna! „Dracula is back!” Imaginea la care fanii s-au topit a acumulat zeci de mii de like-uri

Spre surpinderea fanilor, Tina nu s-a intimidat absolut deloc. Ucraineanca a inceput sa rada in hohote, iar colegul ei Potap a mai facut cateva glume pe seama celor intamplate.

„Inceteaza sa-ti arati abdomenul. Vezi ce se intampla cu ea?”, a glumit Potap, iar cei din public, pe langa faptul ca au ras cu pofta, au apreciat reactia Tinei, pentru ca, desi a avut parte de un asemenea incident, indragita interpreta a ramas pe scena.

Vezi momentul video mai jos!

Vezi si: Acum - o bomba sexy de care este indragostit Dan Balan, inainte - o femeie cu forme mai voluptuoase! Cum arata Tina Karol la apogeul greutatii sale

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie