20.03.2023
Modelele de la noi – in revistele internationale Elle, Harper`s Baazar si Le Figaro! Vezi cine sta in spatele succesului lor: „Sunt mandru, chiar merita acest lucru...” - VIDEO

Cateva modele de la noi au devenit vedete peste noapte in cele mai cunoscute reviste internationale, dupa ce au participat la saptamana modei la Milano si Paris. Una dintre ele a batut un record pentru industria modelingului din Moldova. Dupa ce a defilat la fashion week de la Paris a fost observata de cele mai cunoscute reviste de moda din lume, Elle, Harper`s Bazzar sau Le Figaro. In aceleasi reviste a aparut si Denisa Badanau care a avut parte de un photoshooting impresionant in capitala Frantei. Despre standartele modei la nivel mondial, dar si unde isi doresc sa ajunga tinerele, afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

Dupa ce a defilat la saptamana modei din Milano si Paris, Adelina Priscu a ajuns in atentia presei internationale. La doar 17 ani, tanara a aparut in cele mai importante reviste precum Elle, Harper`s Bazzar sau Le Figaro.

Timp de 10 zile a vizitat 4 tari si 8 orase cu croaziera. Ludmila Belostecinic: „Atunci cand calatoresti, intelegi unde ai vrea sa revii si unde ai vrea sa traiesti...” - VIDEO

„In Franta am fost observata de mai multe persoane. A fost o experienta unica, nu m-am asteptat, a fost ceva special. Nu am realizat de cat dupa cateva zile.”, a spus Adelina Priscu, model.

Chiar daca face modeling de la 12 ani nu a visat sa ajunga atat de curand in cele mai cunoscute reviste fashion din lume, acolo unde apar cele mai cunoscute modele de talie internationala: „E un vis, care nu credeam ca o sa se realizeze atat de curand. A fost un succes venit peste noapte.”

A alergat toti muntii din Romania si nu se opreste aici! Afla povestea omului de afaceri Grigore Mocreac, cel care organizeaza evenimente sportive de fiecare data cand are ocazia: „Muntele daca il incerci o data e greu sa scapi de el” - VIDEO

Nu prea exista prietenie in lumea modei, spune Adelina, iar adesea modelele isi pun bete in roate: „In spatele culiselor este o mica concurenta. E greu sa lucrezi in acest domeniu, iar fetele sunt diferte. Incearca sa te opreasca sau sa schimbe tinutele cu tine.”

Chiar daca pare o munca de vis, uneori modelele pozeaza in situatii extreme. La Paris, Adelina a avut parte de o astfel de experienta: „O sedinta foto, am facut publicitate si am prezentat o rochie alba. A fost o sedinta foto la doar doua grade, iarna. Am depus mult efort ca sa iasa pozele bine. A durat o ora.

In orasele modei Paris si Milano a defilat si o alta tanara din Chisinau, Denisa Badanau: „Am defilat si pe podiumul din Dubai. Mi-au placut colectiile pe care le-am prezentat si faptul ca am ajuns in diverse reviste. A fost o experienta buna pentru mine.”

Inca un vis implinit! Iuliana Beregoi si-a cumparat o casa: „Universul stie cum sa faca sa te uimeasca”. Vezi cum arata locuinta - FOTO

Industria modei impune niste standarde in care modelele trebuie sa se incadreze: „Au standarte. Se apreciaza inaltimea, felul in care arati, infatiarea si dupa cum esti in interior.”, a remarcat Badanau.

La Paris, Denisa a pozat pentru un cunoscut designer vietnamez: „Acolo am reclamat o rohie de mireasa.”

Fetele au vise indraznete si isi doresc sa cucereasca si alte podiumuri internationale: „Mi-as dori si scopul meu este sa ajung in New York. Apreciez toate modelele internationale cunoscute.”, a spus Adelina.

La fel de senzuala! La cateva luni dupa ce a devenit mamica, Cristina Scarlevschi revine in forta cu un dans la bara - VIDEO

Mentorul fetelor este sigur ca modelele noastre vor ajunge departe in industria fashion internationala: „Au sanse foarte mari si lucram la asta foarte mult. Noi tot procesul l-am inceput de curand, nu avem nici macar un an. Sunt mandru, chiar merita acest lucru.”, a mentionat Adrian Lefter.

Articole din aceeasi categorie