19.03.2023
Inca un vis implinit! Iuliana Beregoi si-a cumparat o casa: „Universul stie cum sa faca sa te uimeasca”. Vezi cum arata locuinta - FOTO

La 18 ani, Iuliana Beregoi si-a cumparat propria locuinta in Romania.

Interpreta a publicat pe Instagram cateva imagini cu locuinta pe care si-a cumparat-o.

„Daca mi-ar fi spus cineva acum 8 ani, cand cantam si dansam in fata oglinzii, ca la 18 ani o sa-mi cumpar casa mea, in Romania, i-as fi spus ca e nebun. Dar Universul stie cum sa faca sa te uimeasca, daca muncesti si dai din timpul si energia ta celorlalti, pentru a-i face fericiti. Sunt recunoscatoare pentru tot ce am si va multumesc pentru ca imi sunteti alaturi. Am cel mai iubitor fan base, cea mai frumoasa familie si cea mai tare echipa de management. Va iubesc!”, a scris Iuliana in descrierea pozelor publicate pe Instagram.

Moldoveanul Garry Cozma a vrajit juratii pe scena talentelor! Mihai Bobonete a cazut de pe scaun, iar Andra si-a pus telefonul in mainile concurentului: „Mai si razi, te mai si distrezi, mai zboara un ciocan...” - VIDEO

Nu este primul vis al cantaretei care a fost indeplinit. La 18 ani impliniti, parintii interpretei i-au daruit un automobil Porche. 

Iar acum doua luni a primit butonul de aur de la Youtube.

Halle Berry, poze extrem de rare cu fiica ei la implinirea varstei de 15 ani - FOTO

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda. Mai nou, aceasta este si actrita.

 

Articole din aceeasi categorie