19.03.2023
La fel de senzuala! La cateva luni dupa ce a devenit mamica, Cristina Scarlevschi revine in forta cu un dans la bara - VIDEO

Cristina Scarlevschi este una dintre cele mai cunoscute dansatoare de pole dance de la noi din tara noastra.

Ea a publicat un video cu un dans la bara:„Incetisor revin in forta… inca nu toti muschii vor sa colaboreze cu mine, mai ales muschii abdominali”, a scris Cristina in descrierea filmuletului.

Chiar daca a adaugat kilograme in plus in timpul sarcinii, dansatoarea munceste zilnic pentru a obtine corpul dinainte: face proceduri corporale si merge la scoala ei de dans.

In comentarii, urmaritorii au complimentat-o: „Oricum e frumos, chiar si daca Muschii nu vor sa colaboreze. Miscarile sunt mai mult decat perfecte pu o mamica “ proaspata “ bravoo” / „prea frumoasa” , etc.

Recent, ea si sotul ei s-au casatorit oficial si au inlocuit rocia de mireasa si costumul de mire cu tinute sport si adidasi.

Ea a devenit mama la 21 decembrie 2022 si a dus pe lume un baietel.

Cristina Scarlevschi este o dansatoare pole si o bloggerita din Republica Moldova. Este casatorita cu Vladimir Sanduleac. Aceasta s-a filmat in videoclipul trupei Carla's Dreams cu EMAA „N-aud”.

Articole din aceeasi categorie