20.03.2023
A alergat toti muntii din Romania si nu se opreste aici! Afla povestea omului de afaceri Grigore Mocreac, cel care organizeaza evenimente sportive de fiecare data cand are ocazia: „Muntele daca il incerci o data e greu sa scapi de el” - VIDEO

A plecat din Republica Moldova acum 7 ani si s-a stabilit la Brasov. S-a dus cu un gand, dar cumva viata a avut alt plan pentru el. Organizator de evenimente sportive internationale, dar si omul care a alergat toti muntii din Romania, Grigore Mocreac, a fost invitat la O Seara Perfecta.

Omul de afaceri Grigore Mocreac a explicat cum a luat decizia in 2017 de a se stabili cu traiul la Brasov: „Acest lucru s-a intamplat cand m-am asteptat mai putin pentru ca ai mei sunt stabiliti la Brasov din anul 2000 si eu m-am stabilit in 2017. Cand au plecat ei, fiind la o varsta mai frageda n-am vrut sa plec si eu. Am plecat cand in Moldova ma simteam foarte bine profesional si material, dar la un moment dat m-am casatorit si simteam cumva ca ar trebui o schimbare. Totusi socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ si am ramas acolo.”

De asemenea, Grigore a povestit si despre pasiunea sa de a alerga prin munti, el fiind inspirat de un prieten de-al sau. „In viata unui om se intampla mereu momente bune si mai putin bune. In urma unui divort, cand se intampla ceva mai dificil, oamenii cauta un remediu. Cineva il gaseste in alcool, cineva in depresie. Eu cumva urmaream un prieten de-al nostru comun si el venea in Romania sa alerge maratoane. Mie mi se parea asta ceva ireal. Am incercat si eu muntele si muntele daca il incerci o data e greu sa scapi de el.”, a spus Mocreac.

„Bogatii nu muncesc”: Georgina a tinut sa le raspunda criticilor, dar totul s-a intors impotriva sa

Unii sunt de parere ca alergatul este sanatos, pe cand altii au o opinie complet opusa. La acest capitol, omul de afaceri a mentionat: „Noi nu suntem predispusi sa alergam. Sunt etnii predispuse alergarilor, dar omul totusi nu e predispus. Asta e parerea mea personala. Am citit mai multa literatura in acest domeniu. Totusi alergatul este benefic cand este dozat corect.”

Inca un vis implinit! Iuliana Beregoi si-a cumparat o casa: „Universul stie cum sa faca sa te uimeasca”. Vezi cum arata locuinta - FOTO

O alta pasiune de-a omului de afaceri Grigore Mocreac este sa organizeze tabere de alergat. Intrebat de unde i-a venit aceasta idee, el a raspuns: „Am inventat acest brand  „Run Transilvania” care vine cu ideea sa cultivam abordarea corecta a sporturilor de anduranta, daca vorbim in cazul dat, de alergarea montana.”

„La asa tabere pot veni familii. Am prieteni care veneau cu 3 copii. Pe 2 septembrie o sa fie a II-a editie a cometitiei Rasnov Medieval Run.”, a spus in cele din urma Grigore Mocreac.

Articole din aceeasi categorie