20.03.2023
Timp de 10 zile a vizitat 4 tari si 8 orase intr-o croaziera. Ludmila Belostecinic: „Atunci cand calatoresti, intelegi unde ai vrea sa revii si unde ai vrea sa traiesti...” - VIDEO

De pe croaziera, a ajuns direct in studioul O Seara Perfecta. Despre ultima ei aventura a povestit Ludmila Belostecinic, o moderatoare de evenimente din Republica Moldova.

„Atunci cand calatoresti, intelegi unde ai vrea sa revii si unde ai vrea sa traiesti. Cat de mult imi place acolo unde merg, oricum tind sa ma intorc acasa, fiindca, aici ma simt cel mai bine sufleteste.”,  a spus Ludmila.

”Bogatii nu muncesc”: Georgina a tinut sa le raspunda criticilor, dar totul s-a intors impotriva sa

Belostecinic a remarcat cat timp e necesar pentru o vacanta reusita: „Pentru mine 10 zile e perfect, 7 e putin, 14 deja apare acea dorinta de a reveni acasa. Mie imi plac plecarile astea, pentru ca ele te revigoreaza si iti dau acea energie de care ai nevoie pentru a crea mai departe.”

Aceasta a mai spus ca a fost intr-o vacanta pe croaziera si a explicat cum a fost: „Croaziera inseamna acel hotel, care e pe apa. Merge noaptea, se opreste dimineata. Tu cobori, vizitezi tara si oraul. In acest hotel in fiecare tara este un program extraordinar. In fiecare seara avem parte de cine, petreceri. Tu dimineata primesti acel program, in care iti este specificata ora de sosire, cand este rasaritul si apusul soarelui si dress code-ul. Ce deservire ai pe nava, nu cred ca ai in vreun hotel. Ei sunt foarte milostivi si foarte binevoitori. Mi se facea ordine in camera de doua ori pe zi. Noi am ales sa pornim din Barcelona si tu ai posibilitate sa pornesti de unde vrei tu. Noi ne-am dus cu o zi inainte, ca sa avem o rezerva.”

Inca un vis implinit! Iuliana Beregoi si-a cumparat o casa: „Universul stie cum sa faca sa te uimeasca”. Vezi cum arata locuinta - FOTO

„Daca doresti sa nu simti ca mergi, sa-ti alegi o cabina fara fereastra. Acolo sunt trei tipuri de cabine: cu balcon, interna si cu fereastra. Eu am ales sa merg la cea cu balcon.”,  a mentionat Ludmila.

Moderatoarea a mentionat ca vacanta nu a fost foarte scumpa: „Costul acestei croaziere, este mai jos decat o vacanta in Egipt sau Turcia.”

Articole din aceeasi categorie