07.04.2021
La Hollywood s-au terminat piesele vestimentare! Kendall Jenner si Selena Gomez - in scandal din cauza unei rochii. Fanii s-au impartit in doua tabere

Peste Ocean se pare ca s-au terminat piesele vestimentare. Tot mai multe vedete sunt observate ca poarta aceleasi tinute, iar fanilor le este greu sa decida cui ii sta mai bine. Un exemplu recent este cel al lui Kendall Jenner si al Selenei Gomez care au optat pentru aceeasi rochie si a iesit scandal, pentru plagiere.

Kendall Jenner si Selena Gomez au purtat aceeasi rochie si nu se stie daca a fost o coincidenta sau lucrurile s-au intamplat intentionat. Weekendul acesta, Kendall si familia sa au sarbatorit Pastele, asa ca nu avea cum sa nu posteze cateva imagini de la sarbatoarea petrecuta in familie. Modelul i-a uimit pe toti cu silueta ei perfecta, dar cei mai atenti fani au remarcat rochia pe care aceasta a purtat-o. Urmaritorii lui Kendall au facut imediat asocierea cu Selena Gomez, care a purtat aceeasi rochie in videoclipul ”De una vez”. Rochia costa in jur de 2.645 de euro si, avand in vedere ca Selena a purtat-o prima in luna ianuarie, internautii pot spune ca cea care s-a inspirat din aparitia ei este Kendall Jenner. 

Aparitia cu care Rihanna a iesit in evidenta. Cum arata blugii de aproape 13.000 de euro cu care a fost la librarie

Kylie Jenner, spectacol la benzinarie. Cum a fost fotografiata vedeta, in masina de peste 220.000 de dolari

Nu a durat mult pana cand s-au iscat divergentele in online. Dupa ce a primit numeroase comentarii cu privire la aceasta situatie, Kendall nu a rezistat si le-a oferit haterilor replica pe Twitter: „A trebuit să o aduc acasă de pe platoul de filmare”. Afirmatia vedetei i-a enervat si mai mult pe fanii Selenei, care i-au luat apararea. 

Intr-un final, Kendall a sters postarea, insa intrebarea a ramas aceeasi: cui ii sta mai bine?

Sarcina le face mai frumoase, dar hainele nu! Top 10 tinute ratate ale vedetelor cu bebelusi in burtica

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie