03.04.2021
Kylie Jenner, spectacol la benzinarie. Cum a fost fotografiata vedeta, in masina de peste 220.000 de dolari

Kylie Jenner este cunoscuta in intreaga lume, iar atunci cand apare in public stie cum sa se faca remarcata. 

Tanara de 23 de ani a fost surprinsa de paparazzi in timp ce se afla intr-o benzinarie, unde si-a alimentat bolidul de peste 220.000 de dolari, un Lamborghini Urus.

Imbracata intr-o tinuta alba, cu vedere la abdomen, cea mai mica dintre surorile Kardashian-Jenner a atras atentia tuturor, iar paparazzi nu au ratat ocazia de a o fotografia din toate unghiurile. 

La sfarsitul anului trecut, Forbes a realizat topul celor mai bine platite vedete din lume, iar clasamentul este condus de Kylie Jenner (23 de ani), care a realizat castiguri de 590 de milioane de dolari.

Cea mai mare parte dintre veniturile lui Kylie Jenner a obtinuta din brand-ul de cosmetice pe care il detine. In noiembrie, cei de la Forbes au estimat ca averea tinerei de 23 de ani este estimata in jurul sumei de 700 de milioane de dolari. 

Unii confundau sotia cu menajera, altii recomandau poligamia in scopul tratarii tuturor bolilor. Topul celor mai rai soti din istoria omenirii

Olga Tapordei - tot mai aproape sa-si indeplineasca visul! Cadoul neasteptat pe care l-a primit de la prima ucraineanca care a cucerit Everestul

Articole din aceeasi categorie