04.04.2021
Aparitia cu care Rihanna a iesit in evidenta. Cum arata blugii de aproape 13.000 de euro cu care a fost la librarie

Rihanna este cunoscuta pentru aparitiile publice deosebite, iar cea de zilele trecute nu a facut exceptie.

Iti amintesti de agentul secret Anna? Iata cum arata actrita in viata reala si care este povestea ei de succes

Cantareata de 33 de ani a fost surprinsa de paparazzi intr-o librarie din Los Angeles, imbracata intr-o tinuta de peste 20.000 de euro, piesa de rezistenta fiind blugii Gucci by Tom Ford, care costa aproximativ 13.000 de euro. 

In plus, Rihanna a accesorizat la outfit o palarie de blana, de la Benny Andallo, care are un pret estimativ de 2500 de euro, in timp ce geanta de la Fendi costa aproximativ 5500 euro. 

Vedeta a lansat o colectie de produse cosmetice, Fenty Beauty and Skin, dar are si o linie de lenjerie intima si costume de baie, Savage X Fenty. 

Cantareata s-a axat in ultima perioada pe dezvoltarea de afaceri in mai multe domenii, luand o pauza de la cariera muzicala, ultimul album lansat fiind in 2016, Anti. 

Intr-un interviu acordat pentru Entertainment Tonight, Rihanna a declarat: ”Intotdeuna lucrez si pe partea muzicala, iar cand voi fi pregatit, va fi lansat un nou album. Nu veti fi dezamagiti cand se va intampla. Va merita.” 

In 2019, averea Rihannei calculata de Forbes se ridica la 600 de milioane de dolari, transformand-o in cea mai bogata cantareata din lume. 

Emilian Cretu le-a aratat fundul fanilor de pe Instagram: „Cum zagarul”

Articole din aceeasi categorie