22.03.2021
Sarcina le face mai frumoase, dar hainele nu! Top 10 tinute ratate ale vedetelor cu bebelusi in burtica

Cand esti o vedeta de talie mondiala, chiar si intr-o perioada mai speciala precum sarcina, ochii de mii de fani sunt atintiti asupra ta, asa ca nu ai de ales decat sa urmezi tendintele modei. Cu toate acestea, nu toate vedetele reusesc sa o faca.

Iti prezentam cele mai grave 10 lookuri ale vedetelor insarcinate, de unde te poti inspira cum sa nu te imbraci cand esti intr-o „situatie” de acest gen.

Amber Rose

Sa spunem ca prin numeroasele buline, Amber a decis sa-si evidentieze burtica rotunjita, dar palaria de politist ramane un mister al acestei tinute aprinse.

S-au facut de rusine! Cele mai proaste iesiri ale vedetelor in rochii scurte

Britney Spears

Britney nu a fost renumita niciodata datorita gustului ei rafinat de a se imbraca, dar de data aceasta se pare ca a calcat grav. O fusta lunga, de plaja, un top crop si cizme de cowboy - toate elementele care nu se pot incadra in una si aceeasi tinuta.

Kim Kardashian

Multumim ca ai purtat lenjerie intima!” - acesta a fost singurul lucru pe care presa a mai putut sa-l spuna cand au vazut internautii, pentru prima data, fotografiile cu Kim in aceasta tinuta.

De 26 de ani este o profesoara de poveste, care ii inspira pe discipolii sai. Ala LECA, directorul liceului Dante Alighieri: „Am fost invatata ca invatatorul nu trebuie sa poarte pantaloni”

Katie Price

De la distanta, pare ca rochia pe care o purta Katie inainte de sarcina s-a rupt pe ea, iar modelul a iesit din situatia jenanta, prinzand rochia la loc cu banda adeziva.

M.I.A.

Acest costum al lui M.I.A. pare sa fie un mix intre tinuta lui Amber Rose si cea a lui Kim Kardashian. Nici tinuta ei nu arata mai bine decat cele mentionate mai sus.

Si aici sunt total diferite! Meghan Markle si Kate Middleton nu au aceleasi conceptii in materie de moda. Ce genti prefera acestea, Printesa Diana, Elisabeta a II-a si alte mostenitoare regale

Jessica Simpson

Cu siguranta, acest model de blugi aratau perfect pe Jessica inainte si dupa sarcina, insa din cauza burtii, buzunarele blugilor s-au transformat in urechi de elefant pe soldurile cantaretei. Si de ce a decis ea sa poarte doua centuri cu imprimeu de leopard, in acelasi timp?

Christina Aguilera 

Christina Aguilera nu a suferit niciodata de modestie excesiva atunci cand a ales hainele. Cantareata nu a luat in considerare faptul ca este insarcinata si, ca urmare, greutatea adaugata in aceasta perioada ar fi fost un factor care necesita evitarea tinutelor prea dezgolite. Vedeta a urcat pe scena intr-o mini-rochie stransa cu un decolteu revelator si colanti cu lurex.

A dat-o in bara cu tinuta asta! Starleta care n-a stiut sa poarte inelul de logodna de milioane de euro

Nicole Coco Austin

Nicole si sotul ei, rapperul Ice-T, au anuntat faptul ca isi maresc familia destul de recent (burta lui Austin este inca putin vizibila). Aparent, modelul a decis sa „se distreze” pe masura acum, imbracand o rochie complet transparenta (si din nou „buline”).

Elsa Pataky

Pentru a-l insoti pe sotul ei Chris Hemsworth la Oscar, Elsa a ales nu tocmai cea mai reusita tinuta pentru o femeie insarcinata. Dupa difuzarea evenimentului, multi internauti au comparat burtica lui Pataki, in acel moment insarcinata cu gemeni, cu o parasuta si au sfatuit-o pe actrita sa tina cont de situatia ei.

Karolina Kurkova

Pantaloni de trening, o camasa alba clasica si un blazer alb - aceasta imagine ar arata ciudat nu numai pentru o femeie insarcinata, dar „pozitia interesanta” a Carolinei a facut-o si mai absurda.

Articole din aceeasi categorie