02.06.2023
Femei cu voce si statut! Vezi ce tinute au purtat reprezentantele tarilor din Europa, la Summitul European - FOTO

De la costume clasice, pana la rochii de tip smock. Vezi ce tinute au purtat femeile, lideri de la diferite state la Summitul European, care a avut loc ieri, in tara noastra.

Maia Sandu, Presedintele Republicii Moldova

Pentru Summitul European, Presedintele Republicii Moldova a imbracat o rochie midi, de culoarea verde si cu maneci in trei sferturi. Tinuta a fost accesorizata cu o insigna cu insemnul Comunitatii Politice Europene, pe care au avut-o ieri toti participantii la eveniment. Pentru a-si completa look-ul, Maia Sandu a incaltat pantofi de tip stiletto. 

Irina Rimes are planuri mari cu iubitul ei! Artista nu exclude sa se casatoreasca, din nou: „Cand vom avea...”

Roberta Metsola, Presedintele Parlamentului European

Pentru Summitul European, Roberta Metsola a optat pentru un costum clasic maro, pe care l-a combinat cu o camasa alba si pantofi de tip loafers, de culoarea neagra.

Ursula von der Leyen, Presedintele Comisiei Europene

Si-a publicat prima ei fotografie! Lenuta Gheorghita: „Mama inca idee nu avea ca tine-n brate un pui de om, care peste ani va ajunge o artista” - FOTO

Presedintele Comisiei Europene a combinat trei culori pentru un look reusit. Aceasta a imbracat un sacou roz, pe care l-a asortat cu pantaloni clasici de culoarea neagra si camasa alba.

Giorgia Meloni, Prim-ministrul Italiei

Georgia Meloni a optat pentru un costum clasic de culoarea roz, pe care l-a asortat cu o camasa alba si pantofi de tip stiletto, intr-o nuanta cu look-ul ales.

Katrin Jakobsdotti, Prim-ministrul Islandei

Are sau nu iubit? Andreea Cuciuc, detalii despre viata personala: „Tata sa nu se teama...” - VIDEO

Katrin Jakobsdotti a imbracat o rochie de tip smock, pe care a combinat-o cu un sacou albastru. Si-a accesorizat tinuta cu o gentuta si ochelari de vedere.

Katerina Sakellaropoulou, Presedintele Republicii Elene

Presedintele Republicii Elene a imbracat un sacou de culoarea albastru inchis, pe care l-a combinat cu o bluza alba. Look-ul a fost accesorizat cu o insigna cu insigna Comunitatii Politice Europene, pe care au avut-o ieri toti participantii la eveniment.

Mette Frederiksen, Prim-ministrul Regatului Danemarcei

Pentru Summitul European, Mette Frederiksen, Prim-ministrul Regatului Danemarcei, a imbracat un costum sur, format din doua piese, sacou si pantaloni.

Kaja Kallas, Prim-ministrul Republicii Estonia

Leo DiCaprio, la nunta de peste 12 milioane de dolari, in Sardinia. A adunat starurile de la Hollywood

Prim-ministrul Republicii Estonia a reusit sa combine armonios trei culori. Aceasta a imbracat un sacou negru, bluza alba si fusta de culoarea rosie.  Pentru a-si completa look-ul, Kaja Kallas a incaltat pantofi de tip stiletto. 

Sanna Mari, Prim-ministrul Finlandei

Prim-ministrul Finlandei si-a facut aparitia la Summit intr-un look total black. Aceasta a combinat armonios un costum clasic cu pantofi de tip stiletto.

Vjosa Osmani-Sadriu, Presedintele Republicii Kosovo

Stil si rafinament! Ce tinuta a imbracat Maia Sandu pentru Summitul European - FOTO

Vjosa Osmani-Sadriu, a purtat un costum elegant format din doua piese, sacou si fusta. Presedintele Republicii Kosovo si-a accesorizat tinuta cu un fular de culoarea midnight.

Zeljka Cvijanovic, Presdintele Bosniei si Hertegovinei

Presdintele Bosniei si Hertegovinei a imbracat o rochie neagra pe care a combinat-o cu un sacou alb. Zeljka Cvijanovic si-a accesorizat tinuta cu un ceas de mana. Pentru a-si completa look-ul, a incaltat pantofi de tip balerini.

Articole din aceeasi categorie