02.06.2023
Si-a publicat prima ei fotografie! Lenuta Gheorghita: „Mama inca idee nu avea ca tine-n brate un pui de om, care peste ani va ajunge o artista” - FOTO

Chiar de Ziua Copilului, interpreta Lenuta Gheorghita a distribuit pe pagina sa de Facebook prima ei fotografie si a lasat o descriere emotionanta, prin intermediul careia i-a multumit mamei pentru copilarie.

„De Ziua Copilului, ganduri printre randuri. Cat ai o mama, ramai sa fii copil. E prima poza si mama inca idee nu avea ca tine-n brate un pui de om,care peste ani va ajunge o artista. Multumesc pentru copilarie, mama!”, a scris interpreta pe Facebook.

Tatiana Nastas - mama de fete! Vezi ce schimbari s-au produs in viata Prezentatoarei Pro TV. „Sunt dedicata suta la suta maternitatii, copiilor...” - VIDEO

Fotografia ei a adunat 350 de aprecieri si zeci de comentarii, cum ar fi: „Fellicitari pentru aceasta fotografie”/„Multa sanatate pentru mamica ta. Bucura-te ca ai cui spune mama”/„Sa fii sanatoasa Lenuta si sa ne bucuri cu multe melodii”, etc.

Gabriel Nebunu a deschis oficial vara! Vezi unde a fost: „De azi inainte vacanta si marea o sa fie la...” - VIDEO

Lenuta Gheorghita este o interpreta de muzica populara din Republica Moldova. Aceasta e casatorita cu Boris Cojocaru. Ei au impreuna 2 copii.

Articole din aceeasi categorie