02.06.2023
Irina Rimes are planuri mari cu iubitul ei! Artista nu exclude sa se casatoreasca, din nou: „Cand vom avea...”

Irina Rimes traieste o frumoasa poveste de dragoste, iar relatia ei cu David devine din ce in ce mai serioasa. Cantareata a facut dezvaluiri surprinzatoare despre planurile de viitor pe care le are cu el, spunand ca nu exclude posibilitatea sa se casatoreasca din nou.

Dupa cateva relatii eusate, cantareata si-a regasit linistea in bratele noului ei iubit, alaturi de care traieste o adevarata aventura. Cei doi calatoresc mult, se sustin reciproc, iar David este mereu alaturi de ea. Relatia lor devine tot mai serioasa pe zi ce trece.

Ei bine, multa lume se intreaba daca cei doi vor face pasul cel mare in curand, dar si ce parere are Irina Rimes despre posibilitatea de a se casatori, din nou. Ei bine, vestile artistei ii vor bucura pe fani.

Are sau nu iubit? Andreea Cuciuc, detalii despre viata personala: „Tata sa nu se teama...” - VIDEO

Irina Rimes este pregatita sa se casatroeasca, din nou

Putini dintre fanii ei stiu acest lucru, insa Irina Rimes a mai fost casatorita in urma cu mult timp. Mariajul ei nu a durat foarte mult, iar mai apoi a divortat.

Cantareata nu si-a pierdut speranta in iubire, astfel ca a regasit-o ani mai tarziu. Cel care o face acum fericita este David, un barbat din Franta, alaturi de care traieste o iubire ca in basme.

Artista a venit cu vesti bune pentru fani si a declarat in exclusivitate pentru viva.ro ca nu exclude sa se casatoreasca. Mai surprinzator de atat este faptul ca a declarat ca nu exclude nici posibilitatea de a face un copil in curand. Chiar daca momentan se bucura de prezent, cantareata nu refuza nicio surpriza a vietii.

Si-a publicat prima ei fotografie! Lenuta Gheorghita: „Mama inca idee nu avea ca tine-n brate un pui de om, care peste ani va ajunge o artista” - FOTO

Cei doi pleaca des in vacante

Irina Rimes si iubitul ei au o viata asa cum multa lume si-ar dori. Dincolo de faptul ca ii leaga iubirea adevarata, cei doi pleaca des in vacante, unde au parte de tot felul de experiente inedite.

La inceputul acestui an, cei doi au plecat in Tahiti, unde cantareata a mancat mamaliga cu tocanita, spre surprinderea iubitului ei.

Articole din aceeasi categorie