02.06.2023
Andreea Cuciuc a absolvit treapta gimnaziala. Unde isi va continua studiile adolescenta - VIDEO

Si-a luat ramas bun de la scoala, dar si de la copilarie. Andreea Cuciuc a absolvit clasa a IX-a si deja isi face planuri mari pentru viitor. Ce va face interpreta dupa examene, dar si unde isi va continua studiile, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Andreea Cuciuc este deja o adolescenta in tot sensul cuvantului, iar de curand aceasta a absolvit treapta gimnaziala.

Intrebata cum a fost pentru ea ultimul sunet, aceasta a raspuns: „Sincer? Destul de trist pentru mine. Au fost 9 ani plini e momente frumoase, dar si mai complicate uneori. Cred ca o sa le duc dorul”.

In acest an, fiica lui Igor Cuciuc are si exemene la 3 dintre disciplinele scolare. „Anul asta o sa am la matematica, limba romana si istorie. Eu sunt mai mult pe profile umaniste. La matematica sunt greutati, dar o sa am descurc. Am depus efort, am studiat mult. Nu am mare frica deja de matematica. Sper sa fie totul intr-un ceas bun”.

Stil si rafinament! Ce tinuta a imbracat Maia Sandu pentru Summitul European - FOTO

„In clasa a IX-a am avut destul de multe invitatii la diferite emisiuni, concerte, festivaluri, insa nu puteam sa ajung pentru ca aveam multa informatie de invatat. Scoala cumva mi-a pus piedica. Am incercat totusi sa le imbin. Sa merg si acolo si acolo si deja profesorii mi-au intrat in voie si au acceptat invitatia”, a mai spus Andreea Cuciuc.

De asemenea, Cuciuc a oferit cateva detalii si despre viata ei personala. „Nu am iubit. Nici tata sa nu se teama. Nu am iubit si nici nu-mi doresc pana cand pentru ca ma gandesc la studii, la viitorul meu, la cariera si pana cand, nu”, a spus ea.

Cati bani castiga Valerie Lungu lunar, ca influencer. Sumele sunt uriase: „Se intampla sa fac chiar si...”

Totodata, Andreea a povestit unde vrea sa-si continue studiile. „Sigur ca o sa continui cu muzica si imi doresc foarte mult sa intru la Colegiul de Muzica deoarece am si multi prieteni acolo. Este visul meu de mica. La colegiul unde vreau sa depun actele a invatat si tatal meu. Cred ca acolo o a ma regasesc”.

Articole din aceeasi categorie