02.06.2023
Leo DiCaprio, la nunta de peste 12 milioane de dolari, in Sardinia. A adunat starurile de la Hollywood

De la Cannes, Leo DiCaprio, la fel ca multe alte staruri, a ramas in Europa si nu a ratat nunta bunului sau prieten Joe Nahmad, un celebru miliardar care s-a insurat in Sardinia cu aleasa inimii lui, modelul Madison Headrick.

Nunta in stil italian! Marile staruri de la Hollywood s-au distrat in Sardinia, la evenimentul spectaculos care a costat peste 12 milioane de Euro, scrie PageSix.

Leonardo DiCaprio, Tom Brady, Serena si Venus Williams, diversi actori si influenceri din New York si Miami au participat la nunta miliardarului mostenitor Joe Nahmad si a modelului Madison Headrick din acest weekend. Magnatul cu preocupari in lumea artei este bun prieten cu starul din ”Titanic”.

Nahmad si Headrick s-au casatorit in Costa Smeralda din Sardinia si-au beneficiat de o ceremonie fastuoasa, care a costat 12 milioane de euro (aproximativ 12,9 milioane de dolari), potrivit presei mondene italiene.

Petrecerea s-a tinut la luxosul Hotel ”Cala di Volpe”, unde o camera costa pe noapte 3.409 de euro (3.924 USD), potrivit site-ului lor.

Asadar, fast, stil, opulenta, asa cum ii sade bine unui miliardar.

Acesta este hotelul de lux unde starurile au petrecut, o locatie splendida, cu parfumul Italiei, o destinatie de top a indragostitilor.

Mireasa Madison Headrick este fotomodel si femeie de afaceri, are deja propria sa linie de produse destinate ingrijirii pielii.

Serena Williams, fosta tenismena, a postat pe contul sau o imagine de la petrecere, unde o vedem cu o sarcina evidenta, caci sportiva asteapta al doilea copil.

Leo DiCaprio s-a distrat copios, paparazzii surprinzandu-l in timp ce flirta cu o blonda. Actorul parea ca se simte foarte bine, fuma si zambea in continuu.

Starul este un cunoscut playboy, care adora tinerelele, caci nu obisnuieste sa lege relatii cu femei trecute de 25 de ani, pentru el este un prag important de varsta.

La opulenta nunta au mai fost vazuti Tom Brady, recent divortat de Gisele Bundchen, fotomodelul Irina Shayk, magnatii  David Grutman si Simon de Pury.

Mirele face parte din una dintre cele mai puternice familii cunoscute in lumea artei. Este fiul comerciantului de arta plastica David Nahmad si nepotul dealerilor Ezra si Joseph Nahmad.

Ei detin opere de arta blue chip de Matisse si Monet si au cea mai mare colectie de Picasso in afara de cea detinuta de artist, care valoreaza doar ea singura un miliard de dolari. Se pare ca detin peste 4.500 de lucrari depozitate intr-o cladire de 15.000 mp din Elvetia.

Articole din aceeasi categorie