16.09.2022
Filmuletul in care un baietel din Moldova fuge catre Cristiano Ronaldo a devenit viral pe TikTok. Vezi cum a reactionat renumitul fotbalist la imbratisarile micutului: „Pentru el este un gest mic, iar pentru copil este un vis implinit” - VIDEO

Anterior, pe 14 septembrie, fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a ajuns pentru prima data in Republica Moldova, alaturi de echipa sa, Manchester United. 

Sportivul a fost intampinat de o multime de fani, iar in timp ce se deplasa spre autocarul lor, Ronaldo a fost surprins de un baietel care fugea spre el, pentru a-l imbratisa. 

In videoclipul care a fost publicat pe TikTok, putem observa ca un domn a incercat sa il opreasca pe baietel, insa acesta s-a eliberat din bratele lui si a fugit spre idolul sau. 

A scris istorie pentru Republica Moldova! Anastasia Nichita a devenit campioana mondiala: „Ne-ai facut mandri” - FOTO

Cand Cristiano Ronaldo a vazut aceasta scena l-a cuprins pe baietel. Acesta a incercat sa vorbeasca cu fanul lui micut, iar mai apoi, i-a dat un autograf, pe care l-a scris chiar pe maioul pe care il purta baiatul.

„Iti dai seama ca pentru baiatul respectiv, la anii lui e un vis devenit realitate”, „Ma bucur dar si totodata si invidiez acest baietel”, „Bravo lui,respect. Pentru el este un gest mic, iar pentru copil este un vis implinit”, „Foarte frumos gest”, „Bravo un gest super dragut si frumi din partia lui”, „Ronaldo cred ca e unul din putinii pe care banii si gloria nu l-au stricat”, au scris internautii entuziasmati. 

Radu Sirbu a lansat videoclipul oficial pentru piesa „In Ochii Tai”. Interpretul s-a filmat alaturi de sotia sa: „Sper sa va placa!” - VIDEO

Videoclipurile au strans peste 100 de mii de vizualizari, intr-un timp scurt si sute de comentarii din partea utilizatorilor platformei TikTok. 

Sheriff Tiraspol a fost invinsa, ieri seara, de echipa Manchester United, pe stadionul Zimbru din Chisinau, intr-un meci din cadrul grupelor UEFA Europa League, cu 0:2.

Cristiano Ronaldo este un fotbalist portughez, care evolueaza in prezent la clubul Manchester United si la echipa nationala de fotbal a Portugaliei. Ronaldo este considerat unul din cei mai buni fotbalisti din toate timpurile, alaturi de rivalul sau Lionel Messi.

Baby Boom la PRO TV! Cine sunt gravidutele care au participat la evenimentul dedicat implinirii a 23 de ani de la infiintarea postului de televiziune - FOTO

Sursa VIDEO: TikTok

Articole din aceeasi categorie