16.09.2022
Ofera posibilitatea persoanelor din familii social vulnerabile sa invete limba engleza! Profesoara de limba engleza Corina Muntean a oferit mai multe detalii despre initiativa sa: „Incet, incet, intelegem ca avem nevoie si de investitii in educatie” - VIDEO

Daca nu ai bani, pana si accesul la educatie poate fi limitat. La asta s-a gandit si profesoara de engleza Corina Muntean si a decis sa ajute persoanele din familii social vulnerabile sa invete engleza. Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, femeia a povestit despre cum i-a venit aceasta idee.

Profesoara a povestit ca in acest an sunt oferie 50 de burse pentru persoanele din familii social vulnerabile care sunt dornice de a invata limba engleza. „Sunt cateva inscrieri, insa nu atat de multe la cate m-as fi asteptat. Nu este tocmai educatia un punct forte probabil nici pentru domeniul pe care m-am gandit eu sa-l sustin. Aceasta idee a venit dupa reportajul cu capionul la nu stiu ce sport si atunci m-am gandit ca sunt copii din familii defavorizate care ar vrea poate sa faca performanta la engleza. Iar asa cum engleza este un must pentru toate domeniile, toate varstele si toti oamenii, ne-am gandit ca in acest an sa oferim un numar de cincizeci de burse pentru copii, studenti, nu conteaza cine, unica conditie este sa fie sinceri si sa se tina de carte.”, a mentionat Corina.

Nu exista o perioada limita in care doritorii se pot inscrie, dupa cum a spus Corina Muntean. „Noi formam cursurile mereu, adica o data la cinci sau sase saptamani. Cursurile pentru copii se inchid inscrierile peste doua, trei saptamani, dar reincep in ianuarie.”

Filmuletul in care un baietel din Moldova fuge catre Cristiano Ronaldo a devenit viral pe TikTok. Vezi cum a reactionat renumitul fotbalist la imbratisarile micutului: „Pentru el este un gest mic, iar pentru copil este un vis implinit” - VIDEO

Chiar daca sunt oferite 50 de burse, pana acum s-au inscris la curs mai putin de 10 persoane. Intrebata de catre Anisora Loghin de ce asa putini s-au inscris, Corina a spus: „N-am facut din asta un lucru atat de viral. Las lucrurile sa vina de la sine. Orice lucru are nevoie de promovare.”

„Ma bucura ca interesul lor creste dupa 30. Incet, incet intelegem ca avem nevoie si de investitii in educatie.”, a adugat fondatoarea Friendly School.

A scris istorie pentru Republica Moldova! Anastasia Nichita a devenit campioana mondiala: „Ne-ai facut mandri” - FOTO

Articole din aceeasi categorie