16.09.2022
Radu Sirbu a lansat videoclipul oficial pentru piesa „In Ochii Tai”. Interpretul s-a filmat alaturi de sotia sa: „Sper sa va placa!” - VIDEO

Dupa ce a lansat acum 7 luni piesa „Time”, Radu Sirbu vine cu o noua premiera muzicala care deja a ajuns la inima fanilor sai. Iar recent, interpretul a difuzat pe canalul sau de Youtube si un videoclip oficial pentru noua lui compozitie. Vezi mai jos cat de bine a intrat in rol atat Radu, cat si sotia sa. 

O cunoastem pe sotia lui Radu blonda, insa, in videoclip, femeia apare bruneta. 

„In videoclip o sa vedeti o scena in care noi ne certam”, a mentionat anterior Radu Sirbu intr-un interviu. 

A scris istorie pentru Republica Moldova! Anastasia Nichita a castigat Campionatul de la Budapesta: „Ne-ai facut mandri” - FOTO

Si intr-adevar, videoclipul ne arata ca relatiile lui Radu cu sotia sa nu sunt intr-atat de ideale. 

Videoclipul presupune o un mini film de dragoste, unde Radu si sotia sa se cearta intr-un moment, iar intr-un final acestia se impaca, cu cuvintele: „Nu mi-ai raspuns toata ziua la telefon. Mi-am facut griji”. 

Anisoara Loghin va deveni din nou mamica! Vezi cine a dezvaluit secretul: „Sunt asa de emotionata...” - VIDEO

„Ce tandru mini-film despre dragoste! Multumesc, Radu si Ana”, „Felicitari! O piesa minunata!”, „Foarte frumosi! Va admir…”, „Felicitari! Sunteti minunati! Ador videoclipul!”, „Superba piesa”, „Frumos video si super melodia”, au scris fanii interpretului in comentarii. 

Articole din aceeasi categorie