16.09.2022
S-au cunoscut acum un an si s-au indragostit de la prima vedere! Travel bloggerita Diana Mocanu s-a casatorit recent cu iubitul sau, Valentin Soimaru: „Am avut foarte mari emotii” - VIDEO

A calatorit in multe locuri si tari. E si firesc, de vreme ce este travel bloggerita. Acum insa porneste intr-o calatorie necunoscuta, poate cea mai frumoasa dintre toate. Despre cararile casniciei, prezentatoarea Anisoara Loghin a discutat cu Diana Mocanu in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. 

Recent, Diana Mocanu s-a casatorit. Prezentatoarea a felicitat-o si i-a urat casa de piatra ei si sotului sau, Valentin. Cand a fost intrebata cum se simte in calitate de nevasta, Diana a raspuns: „Inca nu ma simt, caci noi imediat dupa nunta ne-am despartit. El a plecat in Romania, iar eu am ramas in Moldova. Eu a trebuit sa raman, pentru ca mai aveam ceva de rezolvat si dupa asta ne impreunam”. 

Filmuletul in care un baietel din Moldova fuge catre Cristiano Ronaldo a devenit viral pe TikTok. Vezi cum a reactionat renumitul fotbalist la imbratisarile micutului: „Pentru el este un gest mic, iar pentru copil este un vis implinit” - VIDEO

Diana a mentionat ca, dupa parerea sa, luna de miere este un eveniment foarte important pentru persoanele care nu calatoresc atat de mult. Iar, daca ei calatoresc mai mereu, pentru ei nu este atat de importanta luna de miere. „La noi fiecare calatorie este ca o luna de miere. Clar ca vom avea una, va fi la anul viitor. Este o calatorie indepartata, asa ca necesita mai multa pregatire”. 

Ambii sunt pasionati de calatorii, insa Valentin mai are o pasiune - motocicletele. 

Cununia, Diana si Valentin au organizat-o pe 24 iulie, exact la ora 19:30. „Era un an de cand ne-am cunoscut, la ora respectiva”. Iar nunta a fost pe 2 septembrie. „Se fac exact doua saptamani de la nunta. Am avut doua perechi de nasi, pentru ca noi fiind oameni maturi cu background in spate, fiecare a avut anumiti prieteni pe care ii voia alaturi in calitate de nasi. Si ca sa nu certam nici un cuplu, le-am luat pe ambele cupluri”. 

A scris istorie pentru Republica Moldova! Anastasia Nichita a devenit campioana mondiala: „Ne-ai facut mandri” - FOTO

Din nunta sa, Diana cel mai mult a savurat: „Tot. Mi-a placut tot. Noi am avut foarte mari emotii, pentru ca nunta a fost organizata cam intr-o luna. Pentru noi cel mai important era ca oamenii nostri sa se distreze. Toata lumea s-a distrat, nunta a tinut pana la patru dimineata. Toti ne sunau dupa si ne spuneau cat de bine a fost si cat de bine s-au distrat. Am dansat, am vorbit. Schimbul de juraminte a fost foarte frumos si emotionant”. 

Diana si Valentin s-au cunoscut acum un an. „Valentin trebuie sa-mi aduca o lada cu piersici, iar eu trebuia sa merg la o zi de nastere. Si eu ma grabeam tare si el a zis ca ma duce el la ziua ceea de nastere. Si in loc sa plece la Bucuresti, a stat cu mine la toata acea zi de nastere, m-a dus acasa, a ajuns de dimineata la Bucuresti si de atunci a inceput totul”. 

In aceasta vara, Diana a fost in America si in Romania. „Am reusit in mai, care tot este un pic de vara, sa merg in Iran, am avut doua grupuri acolo. Si prin martie am mers in Grecia”. 

Dupa pandemie, femeia sustine ca multe s-au schimbat.„Calatoriile au devenit mult mai costisitoare. Hotelurile au devenit mult mai scumpe. In general toate serviciile au devenit mai costisitoare”.

In curand, Diana va merge in Islanda. „Am mari emotii, pentru ca nu am mai fost acolo si sper sa fie totul bine. Voi merge impreuna cu sase fete din diferite tari. Toate zburam de unde avem de zburat si ne intalnim acolo. Vom sta o saptamana, vom face tot turul insulei. In fiecare zi vom dormi in hotel diferit”. Dupa Islanda, femeia intentioneaza sa mearga in Iordania. „Va fi la distanta de trei zile de Islanda. Vor fi doua grupuri de fete”.

Radu Sirbu a lansat videoclipul oficial pentru piesa „In Ochii Tai”. Interpretul s-a filmat alaturi de sotia sa: „Sper sa va placa!” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie