S-au cunoscut pe TikTok si a fost dragoste la prima vedere! Eugenia Gistemulte - femeia care a reusit sa slabeasca cu peste 50 de kilograme isi canta iubirea alaturi de cel de-al doilea sot, Cristian. Afla cum a inceput povestea lor - INTERVIU

Eugenia Gistemulte este un exemplu de femeie puternica si ambitioasa, care a reusit sa dea jos peste 50 de kilograme si ajuta alte persoane. Si-a refacut viata dupa divort, iar acum este alaturi de un sot iubitor. Vezi in interviul marca perfecte.md care sunt cele mai memorabile momente din viata lor, cum a avut loc cererea in casatorie si cum a construit sotul relatia cu copilul ei.

Cum v-ati cunoscut si cum a inceput relatia voastra?

„Eu l-am ales. Ne-am cunoscut pe TikTok. In timp ce dadeam scroll la mai multe video-uri am dat de el, a fost dragoste la prima vedere si mi-a placut privirea lui. Eu nu prea aveam treaba cu astfel de site-uri, dar in perioada aceea ma simteam mai prost si imi pierdeam timpul acolo. Am inceput sa comunicam si dupa aproape trei luni ne-am vazut. Sincer nici eu nici el nu credeam ca va iesi ceva bun din asta dar uite ca acum deja suntem sot si sotie.”

Cand s-au vazut prima data, nu s-au placut! Povestea de dragoste a interpretei Diana Stoica cu sotul ei, Dan: „Unul dintre cele mai de top ar fi momentul in care am fost dusa acasa la parintii lui pentru prima data” INTERVIU - FOTO

Care au fost calitatile care v-au atras unul la celalalt?

„Privirea lui. El imi provoaca o stare de liniste sufleteasca si asta m-a atras la el cel mai mult. ”

Care sunt momentele cele mai memorabile din relatia voastra?

„Cele mai memorabile momente cred ca sunt de la ziua nuntii noastre. Pregatirile ne-au apropiat si mai mult. A fost o perioada mai stresanta cu multe batai de cap in care el m-a sustinut foarte mult, a depus maxim efort pentru ca totul sa iasa asa cum ne-am dorit noi.”


Cine dintre voi este mai romantic?

Cristian e cel romantic, cand vine acasa eu si Ilincuta avem cate un buchet frumos de flori. Ce tine de cadouri si atentie, el nu face diferenta dintre mine si Ilinca.”

Cum a avut loc cererea in casatorie?

„M-a cerut in casatorie chiar in fata aeroportului in ziua cand a venit acasa. Nasa l-a ajutat cu organizarea, fiindca, el era peste hotare. A aparut in fata mea cu un buchet imens de trandafiri rosii si inelul de logodna. In momentul cand a vrut sa vorbeasca si-a pierdut graiul.”

S-au indragostit de la prima vedere, iar in scurt timp a cerut-o de sotie. Povestea de dragoste a bloggeritei Katy Black cu sotul ei: „El a asistat la prima nastere, m-a sustinut mult si atunci cred ca m-am convins ca am un barbat adevarat alaturi”. INTERVIU

Cum o sa marcati ziua indragostitilor in acest an?

„Noaptea de 13 spre 14 Februarie am petrecut-o in drum cu treburi. Pana se finiseaza aceasta sarbatoare mai este ceva timp. Cred ca vom iesi la o cina in oras”.

Cum va vedeti peste 50 de ani?

„Vreau sa ramanem tot atat de fericiti si cu toate scopurile realizate. Ne-am dori macar inca un bebe.”

Horoscop 15 februarie 2023. Zodiile care stau cu gandul numai la bani. Vor face greseli uriase

Va certati des? Cine cedeaza primul?

„Nu pot sa zic ca ne certam,  sunt cazuri cand ne contrazicem dar pana la final gasim un numitor comun.

Ce nu ati ierta niciodata?

„Tradarea.”

 Care a fost cel mai frumos cadou primit de la sot?

„A fost un inel pe care mi l-am dorit foarte mult.”

Cum petreceti timpul liber in doi?

„Timpul liber la momentul actual e un lux pentru noi. O avem pe Ilinca care frecventeaza gradinita si in afara de aceasta mai suntem preocupati cu o mica afacere pe care in curand vrem sa o deschidem. Cand Ilinca este plecata la bunici putem iesi la cumparaturi sau la un film.”

Imbina cu succes cariera si viata de familie! Afla de la avocatul Oxana Esanu ce calitati ar trebui sa posede o persoana ce activeaza in domeniul juridic pentru a se bucura de reusite: „In calitate de avocat consider ca trebuie sa...”

Cine gateste mai des?

„Eu gatesc mai des, dar se implica si Cristian.”

Cine dintre voi este mai gelos?

„Cand am inceput relatia eu eram geloasa. Cu timpul am capatat ambii incredere, acum suntem ok la acest capitol.”

Cum a construit sotul relatia cu copilul?

„Cristian cu Ilinca au o relatie foarte frumoasa. El o duce si aduce de la gradi, uneori ii prinde chiar si codite. Ea il iubeste foarte mult, uneori ma gelozeaza la el si imi spune ca e iubitul ei si nu trebuie sa il ating.”

Ati fost vreodata in situatia de a pune capat relatiei?

„Da! ne-am despartit in primul an de relatie.”

Cum faceti fata provocarilor de cuplu care apar?

„Prin comunicare, mereu ne straduim sa discutam toate problemele si sa le gasim o rezolvare.”

Ce calitati apreciati cel mai mult la jumatatea voastra?

„Cristian este un sot iubitor, grijuliu si atent!”

„Asa trebuie sa-si ia apararea fiecare FEMEIE!” Katy Black raspunde dur haterilor de pe TikTok - VIDEO

Cum va dezmierdati unul pe celalalt?

„In telefonul lui sunt inregistrata ca inima mea. El face ce-i spune inima.”

Cum a fost sa reveniti dupa divort si sa incepeti o noua relatie?

„A fost o perioada mai dificila in care am vrut sa mai dam o sansa relatiei pentru fiica noastra. Acolo unde nu mai sunt sentimente - nu mai este nimic.”

Dragostea lor a rezistat in timp! Vezi cuplurile de la noi care au sarbatorit zeci de ani de casatorie, si chiar peste 50 de ani sunt alaturi unul de altul la bine si la greu - GALERIE FOTO

Divortul a dat start unei schimbari majore in viata ei. Eugenia Gistemulte este o bloggerita din Republica Moldova cu peste 65 de mii de urmaritori pe Instagram care a slabit peste 50 de kilograme si le inspira si pe alte femei sa creada in ele atunci cand vor sa schimbe ceva. 

Articole din aceeasi categorie